Yaşlı adam kendisini ısıran yılanı geri ısırmak istedi: Öldü!

Hindistan'ın Bihar eyaletinin Mungur bölgesinde akılalmaz bir olay yaşandı. Alkollü olduğu öğrenilen 65 yaşındaki Rama Mahto isimli adamı bacağından yılan ısırdı. Yılandan aynı şekilde intikam almak isteyen adam anında kararını verdi ve yılanı ısırmaya çalıştı. Yılan, adamı yüzünden 10'dan fazla kez soktu. Yaşlı adam hayatını kaybetti.

Alkol aldığında saçma şeyler yapan ve kendisini tehlikeye atan insanlarla sıkça karşılaşılsa da, böyle sarhoşluk görülmedi.

KENDİSİNİ ISIRAN YILANDAN İNTİKAM ALMAK İÇİN YILANI ISIRDI

Pazar günü Hindistan'ın Bihar eyaletinde meydana gelen tuhaf olayda, 65 yaşındaki Rama Mahto, bir yılan tarafından ısırıldı. Bu ana kadar her şeyin alışıldık olduğu durum, çabuk değişti. Ne olduysa işte bu noktadan sonra oldu.

Isırılan Rama Mahto, o anda karşı saldırıya geçmeye karar verdi. Yılandan intikam almak için harekete geçen Mahto, yılanı ısırmak için yılanın üzerine atıldı. 

Yılanı çiğnemeye çalışan 65 yaşındaki alkollü Hintli, yılan tarafından yüzünden 10'dan fazla kez ısırıldı.

Munger'de yaşayan ve yılanı ısıran adam, 12 saat sonra yaşamını yitirdi.

POLİS AÇIKLAMA YAPTI

Polis, yerel gazetecilere yaptığı açıklamada 'Kurbanın yakınlarının verdiği bilgilere göre, bebek bir yılan adamı bacağından ısırdı. Onu çok öfkelendiren bu olayın ardından hayvandan 'aynı şekilde' intikam almak istedi ama başaramadı. Yılan, 65 yaşındaki vatandaşı yüzünden 10'dan fazla kez soktu.' ifadelerine yer verdi.

YILANI KÜÇÜMSEDİ: TIBBİ YARDIM ALMAYI REDDETTİ

Aile üyeleri, Mahto'yu hastaneye yetiştirmek istese de, intikam peşinde yılanı ısıran yaşlı adamı ikna edemediler. Yaşlı adam, yılanın bebek olduğunu ve zehirli olmadığı yanılgısına düşerek tıbbi yardım almayı reddetti.

 

Kaynak: Sputnik News

Yaşlı adam kendisini ısıran yılanı geri ısırmak istedi: Öldü! ile ilgili etiketler Hindistan yılan adam ısırdı yılanı öldü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.