Yaşları 25-40 arası 50 kişiyi öldürdü

Dünya koronavirüs salgını karşısında çaresiz kalırken, gün geçmiyorki yeni bir hastalık ya da salgın haberi gelmesin. Bu kez Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın Kogi eyaletinde "teşhis konulamayan" bir hastalık ortaya çıktı. Adı konamayan hastalı nedeniyle yaşları 25-40 arasında değişen 50 kişi öldü.

Dünyada 1 milyon 343 bini aşkın kişinin hayatını kaybettiği koronavirüs pandemisi 11 ayına ulaşırken Batı Afrika ülkesi Nijerya'da "teşhis konulamayan" bir hastalık ortaya çıktı.

Kogi eyaletine bağlı Olamaboro Bölgesi Meclis Üyesi Ujah Anthony Alewo, eyaletin Etteh bölgesinde henüz teşhisi konulmayan hastalık nedeniyle 50 kişinin öldüğünü duyurdu.

Yaşları 25-40 arası 50 kişiyi öldürdü

Hayatını kaybedenlerin 25-40 yaşları arasında olduğunu söyleyen Alewo, bu durumun endişe verici olduğunu ifade etti.

Alewo, ölümlerin nedenini bulmak için araştırmaların sürdüğünü kaydetti.

Yaşları 25-40 arası 50 kişiyi öldürdü - Resim : 2

Öte yandan, Nijerya'nın Delta ve Enugu eyaletlerinde geçen ay ortaya çıkan bir başka gizemli hastalığın ise yapılan araştırmalar sonucunda sarı humma olduğu belirlenmişti.

Yaşları 25-40 arası 50 kişiyi öldürdü ile ilgili etiketler Nijerya hastalık teshis
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.