Yasin Öztekin ikinci kez kadro dışı kaldı!

Galatasaray’da ligde ilk yarıda attığı 7 gol gol ve 1 asistle ön plana çıkan Yasin Öztekin hakkında şok bir karar ortaya çıktı.

Ajansspor’dan Özgür Sancar’ın haberine göre, Sarı kırmızılı yönetim Yasin Öztekin’i kadro dışı bıraktı. Yönetim, Adanaspor maçında oyundan alınmasına gösterdiği tepki ve son olarak Tuzlaspor maçında gördüğü kırmızı kartı gerekçe göstererek, tecrübeli oyuncuyu süresiz kadro dışı bıraktı.

Yasin, bir buçuk yıldır sözleşmesinin iyileştirilmesi talebinde bulunuyordu. Adanaspor maçında sonra 1 hafta takımdan ayrı çalışan başarılı oyuncu, tekrar takıma döndüğü sırada idarecilerle konuşmuş ve sözleşmesinin ikinci yarıdan önce iyileştirileceğine dair söz almıştı.

ÇİN VE ABD’DEN TEKLİFLER ALIYOR

Milli futbolcu kadro dışı kararının ardından Çin Süper Ligi ve ABD MSL’den gelen teklifleri değerlendirecek. Yasin yapılacak görüşmelerde durumunda değişilik olmazsa Ocak ayında Galatasaray’dan ayrılacak. (ajansspor.com)

Yasin Öztekin ikinci kez kadro dışı kaldı! ile ilgili etiketler Galatasaray Yasin Özekin kadro dışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.