Yasin Öztekin, Göztepe yolunda!

Galatasaray ile yollarını ayıran ve La Liga'da dahil olmak üzere bir çok takımdan teklif alan Yasin Öztekin, Göztepe ile anlaşmak üzere.

Sarı-Kırmızılı ekipte sözleşmesi sona eren ve sözleşmesi yenilenmeyen 31 yaşındaki milli oyuncu Yasin Öztekin ,La Liga ekiplerinden teklifler almıştı.

Sporun Dibi'nin haberine göre; 31 yaşındaki oyuncu Yasin Öztekin bir başka Sarı-Kırmızılı ekip olan Göztepe'ye imza atacak.

Futbolculuk kariyerine Borussia Dortmund altyapısında başlayan Yasin Öztekin 2011 yılında Borussia Dortmund A takıma kadar yükselmiş ardından bonservis bedeli olmadan Gençlerbirliği takımına transfer olmuştu.Gençlerbirliği'nden sonra ise Trabzonspor ,Kayseri Erciyesspor ve Galatasaray formaları giydi.

BAŞAKŞEHİR İDDİALARI VARDI

Öztekin'e son olarak Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'in talip olduğu ve Yasin'in Başakşehir'e imza atacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon Sarı-Kırmızılı forma altında 29 maça çıkan Yasin Öztekin; 5 gol atarken, 1 de asist yaptı.

Levent Ümit Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İspanya Ligi takımlarından teklif alan Yasin Öztekin'in bir başka Sarı-Kırmızılı camia olan İzmir'in efsane kulüplerinden Göztepe'ye transfer olacağını belirtti.

Yasin Öztekin, Göztepe yolunda!

Yasin Öztekin, Göztepe yolunda! ile ilgili etiketler Galatasaray Göztepe La Liga Yasin Öztekin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.