Yasin Obuz'un telefon numarası ifşa oldu!

Survivor 2020'nin en gözde yarışmacılarından biri olan Yasin Obuz cep telefonu numarasının sosyal medyada ifşa olduğunu duyurdu. Obuz, "Numaram dağıtılmış o yüzden 7-8 saattir yoktum. Şimdi numaramı değiştirdim. Oh be" ifadelerini kullandı.

Yasin Obuz, 'MasterChef Türkiye 2019'da adını geniş kitlelere duyurduktan sonra Acun Ilıcalı'nın bir diğer fenomen yarışması 'Survivor'a katılmıştı. Cemal Can Canseven'in şampiyon tamamladığı 'Survivor 2020'nin en çok konuşulan yarışmacılarından olmayı başaran Yasin geçtiğimiz gün zor onlar yaşadı.

Yasin Obuz'un iddiasına göre telefon numarası ifşa oldu. Obuz ise gelen arama ve mesajlarla çıldırıp numarasını değiştirdi. Obuz açıklamasında "Numaram dağıtılmış o yüzden 7-8 saattir yoktum. Şimdi numaramı değiştirdim. Oh be" dedi.

 Yasin Obuz'un telefon numarası ifşa oldu!

Obuz ayrıca kendisine 20 bin mesaj geldiğini açıkladı.

 

Yasin Obuz'un telefon numarası ifşa oldu! ile ilgili etiketler Survivor Yasin Obuz Survivor2020
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.