Yasin Obuz sesi beğenilmeyince soluğu mahkemede aldı

Kısmetse Olur, Yemekteyiz, Masterchef ve Survivor 2020 yarışmalarıyla ünlenen Yasin Obuz, son olarak albüm çıkarmıştı. Obuz, şimdi de sesi ile ilgili aldığı kötü yorumlara verdiği tepki ile adından söz ettirdi.

Katıldığı yarışmalarla adından söz ettiren ve çıkardığı albümün ardından sesinin kötü olduğu eleştirisine tahammül edemeyen Yasin Obuz takipçisinden şikayetçi oldu.

Yasin Obuz sesi beğenilmeyince soluğu mahkemede aldı


Yasin Obuz, sosyal medya üzerinden yaynladığı hakaret ve küfürlerden dolayı uzun bir süre gündemden düşmemişti. Yarışmaya katıldığı takım arkadaşlarıyla girdiği polemikler ve ardından çıkardığı albümle 1,2 milyon takipçiye ulaşan Yasin Obuz takipçilerinden gelen eleştirilere tahhammül edemedi.

'HER ÖNÜNE GELEN ŞARKICI OLUYOR'

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; Müzik albümü çıkardıktan sonra kendisini sosyal medyadan takip eden bir hayranının 'Her önüne gelen şarkıcı oluyor. Yasin sesin b.. gibi' şeklindeki yorumuna sinirlenen Obuz savcılığa suç duyrusunda bulundu. Yasin Obuz tarafından savcılığa sunulan şikayet dilekçesinde Gökhan D., isimli bir sosyal medya kullanıcısının hakkında ağır hakaretlerde bulunduğu ifade edildi.


KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ HAKARETLERDE BULUNDU

Yasin Obuz şikayet dilekçesinin devamında Gökhan D.'nin sosyal medya üzerinden hakkında yaptığı yorumlarda ağır hakaretlerde bulunduğunu, yapılan hakaretlerden dolayı küçük düşürüldüğünü bu nedenle cezalandırılmasını talep etti. Şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yasin Obuz sesi beğenilmeyince soluğu mahkemede aldı - Resim : 2

HAKARET YOK AĞIR ELEŞTİŞTİRİ VAR

Savcılık yürütülen soruşturma kapsamında şikayete konu incelediği yorumlarda hakaret suçunu oluşturacak fiillerin bulunmadığını tespit etti. Savcılık soruşturma sonunda söz konusu yorumların Yargıtay'ın yerleşik içtihatlarınca ağır eleştiri sınrıları içerisinde kaldığını ifade ederek dosyaya takipsizlik verdi.

 

Yasin Obuz sesi beğenilmeyince soluğu mahkemede aldı ile ilgili etiketler MasterChef Survivor Yemekteyiz Yasin Obuz Kısmetse Olur
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.