Yasin Obuz estetik sonrası tanınmaz hale geldi! Survivor Yasin'in son hali şaşkınlık yarattı!

Survivor Yasin Obuz estetik yaptırdı. Estetik sonrası tanınmaz hale gelen eski yarışmacı Yasin Obuz son haliyle herkeste şaşkınlık yarattı.

tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef ve Survivor yarışmalarına katılarak büyük dikkat çeken Yasin Obuz yaptırdığı estetikle tanınmaz hale geldi. Parkurda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken eski yarışmacı Yasin Obuz'un son halini görenler gözlerine inanamadı.

Geçirdiği estetik operasyon sonrası son halini sosyal medya hesabından paylaşan Survivor Yasin Obuz birçok yorum aldı.

Yasin Obuz: Bir buçuk yıl önce boşandım

Yarışmadan sonra birçok alanda kendini göstermeye çalışan, hatta bir albüm çalışması bile yapan Obuz, daha önce dile getirdiği gibi burnunda kırık olduğunu ve hayatını olumsuz şekilde etkileğini anlatmıştı.

Estetik yaptırdıktan sonra tanınmaz hale gelen Yasin Obuz, hastanede sıkıldığını ve eve gitmek istediğini paylaştı.

Yasin Obuz estetik sonrası tanınmaz hale geldi! Survivor Yasin'in son hali şaşkınlık yarattı! - Resim : 2

Yasin Obuz, burnundan geçirdiği operasyonun ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Son halini paylaşan Obuz, bu fotoğrafa, "Gaffayı yedim hastanede eve gideceğim" notunu ekledi.

Yasin Obuz Kimdir?

21 Kasım 1988’de Diyarbakır doğumludur. Tam 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapmaktadır. Amatör ve profesyonel olarak futbol oynamıştır. Ayrıca çocukluğunda 2 yıl jimnastik yapmış, voleybol ve basketbolla da yakından ilgilenmiştir. Ankara Hacettepe Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitim almıştır. Fitness yapmaktadır. Üniversite yıllarında yemek yapmaya başlamış, zamanla bu hobisini geliştirmiştir. Kendisine ait bir pilavcı dükkanı bulunan Yasin Obuz, Masterchef yarışmasına katılmış ve burada kendini göstererek Survivor'a gitmeyi başarmıştır. Acun Ilıcalı ile sorunlar yaşayan eski Survivor yarışmacısını Taner'in arkadaşıdır.

 

Yasin Obuz estetik sonrası tanınmaz hale geldi! Survivor Yasin'in son hali şaşkınlık yarattı! ile ilgili etiketler Survivor Yasin Obuz survivor yasin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.