Yasin Obuz, Bahar Candan'a 'paralı' arkadaş oluyor! 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek!

Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen fenomen Bahar Candan, 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek karşılığında arkadaş aradığını duyurmuştu. Candan yaptığı son açıklamada, MasterChef ve Survivor yarışmalarıyla adından söz ettiren Yasin Obuz'un CV gönderdiğini ve kendisine, "paralı arkadaş" olacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü fenomen Bahar Candan, geçtiğimiz aylarda yalnız olduğundan yakınarak, 5 bin TL ücret, yemek ve sigorta karşılığında kendisine bir arkadaş tutmak istediğini söylemişti.

Snob Magazin'in haberine göre, haftalar sonra Candan aradığı kişiyi bulduğunu belirtti. Candan, MasterChef ve Survivor programıyla adından söz ettiren Yasin Obuz'un kendisine CV gönderdiğini ve Türkiye'ye dönünce işe başlayacağını duyurdu. Candan konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Yasin Obuz, Bahar Candan'a 'paralı' arkadaş oluyor! 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek!

İŞE ALINDI

 "Arkadaşımı buldum. Survivor'daki Yasin Obuz. CV'sini gönderdi fakat ABD'de olduğu için Türkiye'ye gelince işe başlayacak. Sigortası olacak. Aylık 5 bin TL'ye arkadaşım olacak. Yasin, komik çocuk. Survivor'da onu izlerken çok eğleniyordum" 

"İKİNCİ ARKADAŞA İHTİYACIM OLABİLİR"

Diğer taraftan Candan, "Başvuru yapanlar ümitlerini kaybetmesinler ikinci arkadaşa ihtiyacım olabilir. Tekrar başvuruları değerlendireceğim" ifadelerini kullandı.

Yasin Obuz, Bahar Candan'a 'paralı' arkadaş oluyor! 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek! - Resim : 2

YASİN OBUZ KİMDİR?

21 Kasım 1988’de Diyarbakır'da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.

İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.

MasterChef 2019’da yarışan Yasin Obuz daha sonra Survivor 2020’ye de katılmıştır.

Yasin Obuz, Bahar Candan'a 'paralı' arkadaş oluyor! 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek! ile ilgili etiketler Bahar Candan Survivor MasterChef Yasin Obuz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.