Yasemin sevgilisi tarafından öldürülüp ormana gömüldü!

Fransa'da yaşayan 25 yaşındaki Yasemin Çetindağ, 9 yıldır birlikte yaşadığı ve kısa süre önce ayrıldığı Savaş Özyanık tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 4 çocuk annesi kadının cesedini sandığa koyan Özyanık, bir arkadaşının yardımıyla ormanlık alana gömdü.

Savaş Özyanık (42) ile sekiz yıldır birlikte yaşayan Çetindağ, kısa süre önce ilişkilerine son vermişti. Çetindağ’a daha önce de şiddet uyguladığı ifade edilen Özyanık, 23 Aralık’ta dört çocuğunun da bulunduğu sırada Çetindağ’ın evine gitti.

ÇOCUKLARI ANNEANNEYE GÖTÜRDÜ

Hürriyet'ten Güven Özalp'in haberine göre, çıkan tartışmada Özyanık, Çetindağ’ı dövdü sonra da bıçakladı. Çetindağ’ın cesedini banyoya kapatan Özyanık, annelerinin iyi olduğunu söyleyerek çocukları anneannelerinin evine götürdü.

ORMANA GÖMÜP SANDIĞI NEHRE ATTI

Çetindağ’a ulaşamayan annesi polise başvururken Savaş Özyanık, büyük bir sandığa yerleştirdiği cesedi, poliste uyuşturucu kaydı olan ve daha önce 11 kez tutuklanan 48 yaşındaki bir arkadaşının yardımıyla şehrin kuzeyindeki Vendenheim ormanına götürerek gömdü, sandığı da nehre attı.

 

Yasemin sevgilisi tarafından öldürülüp ormana gömüldü! ile ilgili etiketler Fransa cinayet Sevgili Anne
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.