Yasemin Şefkatli ile Mehmet Dinçerler sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar?

İdo Tatlıses'in eski sevgilisi Yasemin Şefkatli'nin adı Mehmet Dinçerler ile anılmaya başladı. Yasemin Şefkatli ile Mehmet Dinçerler sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar? Detaylı bilgilere bu haberden ulaşabilirsiniz.

İdo Tatlıses'in eski sevgilisi Yasemin Şefkatli'nin, Mehmet Dinçerler ile birlikte olduğu iddia edildi. Yasemin Şefkatli ile Mehmet Dinçerler sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar? Ayrıntılı bilgiler haberimizde...

Yasemin Şefkatli ile Mehmet Dinçerler sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar?

İbrahim Tatlıses’in şarkıcı oğlu İdo, 10 aydır model Yasemin Şefkatli ile aşk yaşıyordu. Çift, geçtiğimiz aylarda kıskançlık yüzünden kavga ederek ilişkilerine son verdi. Bugünlerde ise İdo Tatlıses'in eski sevgilisi Yasemin Şefkatli hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Habertürk'teki habere göre; geçtiğimiz günlerde, İdo Tatlıses'in eski sevgilisi Yasemin Şefkatli, Mehmet Dinçerler'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa yorum olarak kalp emojisi attı. Dinçerler ise Şefkatli'ye öpücük emojisi ile karşılık verdi. İkilin bu hareketi kafaları karıştırdı ve akıllara 'aşk mı yaşıyorlar?' sorusunu getirdi.

Yasemin Şefkatli ile Mehmet Dinçerler sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar? - Resim : 2

Şefkatli'nin geçtiğimiz günlerde Mehmet Dinçerler'i takip etmeye başladığı da ortaya çıktı. Ayrılığın ardından verdiği kilolarla dikkat çeken İdo Tatlıses'in konuyla ilgili ne yorumda bulunacağı ise merak konusu...

YASEMİN ŞEFKATLİ KİMDİR?
Manken Yasemin Şefkatli'nin ismi en son magazin dünyasında İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile anıldı.

1992 yılında dünyaya gelen Yasemin Şefkatli İstanbul doğumlu. İstek Özel Semiha Şakir Lisesi mezunu oman Şefkatli, yaşamını İstanbul Beşiktaş’ta sürdürüyor. 2017 yılının Ağustos ayından bu yana İdo Tatlıses ile birliktelikleri süren güzel manken sevgilisinden ayrılmıştı.

Yasemin Şefkatli ile Mehmet Dinçerler sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar? - Resim : 3
MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?
İş adamı Burhan Dinçerler’in oğlu olan Mehmet Dinçerler, Gloria Jeans kafe zincirlerinin Türkiye CEO'su.

Türkiye’nin önde gelen baklava markalarından Hacı Sayid, 2012 yılında Türkiye’de sıkıntılı günler yaşayan ve pazardan çıkma planları yapan Gloria Jean’s Coffee’nin isim haklarını aldı. Baklavada tanınan Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, markayı 24 yaşındaki oğlu Mehmet Dinçerler’e teslim etti. Genç Dinçerler, Gloria Jean’s Coffee’yi markanın faaliyette olduğu 42 ülke içinde yıldız yaptı. Sadece Avustralya’de 450’den fazla şubesi olan markayı ayağa kaldıran Dinçerler, Türkiye’yi bölge ülkelere eğitim verir hale getirdi.

Yasemin Şefkatli ile Mehmet Dinçerler sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar? - Resim : 4
İDO TATLISES KİMDİR?
İdo Tatlıses veya asıl adıyla İbrahim Tatlıses, 15 Şubat 1992 İstanbul doğumlu Türk şarkıcı ve DJ. “İbrahim ve Derya’nın oğlu” kısaltmasından, İdo adını almıştır. Berklee College of Music’in Arrange and Producer bölümünde sertifika eğitimi almıştır.

İdo Tatlıses, Tatlıses TV’de çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2013 yılında DJ’lik ve Tatlıses Kebap’ın işletmesini yapmaya başlamıştır. 2014 yılının Haziran ayında “Sonsuz Teşekkürler” adlı ilk teklisini çıkarmıştır. Teklisinden “Sonsuz Teşekkürler” adlı şarkısına klip çekmiştir. 2014 yılının Kasım ayında “Satır Satır” adlı ikinci teklisini çıkarmıştır. Teklisinden “Satır Satır” adlı şarkısına klip çekmiştir. 2015 yılının Mart ayında “Kaç Kere” adlı üçünü teklisini çıkarmıştır. Teklisinden “Kaç Kere” ve “Aşk Bunun Adı” şarkılarına klip çekmiştir. 2014 yılından 2015 yılına kadar çıkardığı teklilerinin plak şirketi Deriko Müzik’tir. “Sonsuz Teşekkürler” adlı şarkısının klibi Youtube’da 17 milyon üzerinde izlenmeye ulaşmıştır. Instagram’da 310 bin, Twitter’da 140 bin üzerinde takipçiye sahiptir.

Yasemin Şefkatli ile Mehmet Dinçerler sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar? ile ilgili etiketler Yasemin Şefkatli Mehmet Dinçerler sevgili mi aşk mı yaşıyorlar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.