Yasemin Özilhan ve Yağmur Atacan 10 yıl sonra bir arada!

Bir dönemin fenomen dizisi 'Doktorlar'da birlikte rol alan Yasemin Özilhan ile Yağmur Atacan bir araya geldi. Özilhan ve Atacan'ın yıllar içerisindeki değişimi gözlerden kaçmadı.

Yasemin-İzzet Özilhan, çifti geçtiğimiz günlerde tatile çıkmıştı. Marmaris ve Göcek'i tercih eden çift, arkadaşları Yağmur - Pınar Atacan'la buluştu. 

2006-2011 yılları arasında ekrana gelen 'Doktorlar’ adlı dizide rol alan Yasemin Özilhan ve Yağmur Atacan 10 yıl sonra tatilde bir araya geldi.

Yasemin Özilhan ve Yağmur Atacan 10 yıl sonra bir arada!

Yasemin Özilhan, arkadaşı Yağmur Atacan'la çekildiği bu fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Doktor Ela ve Doktor Hasan'ı canlandıran ikilinin buluşması büyük yankı uyandırdı.

İkilinin yıllar içindeki değişimi sosyal medyada gündem oldu.

Yasemin Özilhan ve Yağmur Atacan 10 yıl sonra bir arada! - Resim : 2

Yağmur Atacan (37), dizi setinde tanıştığı meslektaşı Pınar Altuğ (46) ile 2008 yılında nikah masasına oturmuştu. 2009 yılında kızları Su'yu kucaklarına alan çift, sık sık aralarındaki yaş farkı yüzünden eleştirilere maruz kalıyor.

2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile nikah masasına oturan Yasemin Özilhan, oyunculuğu bıraktıktan sonra sıkı bir sosyal medya kullanıcısı oldu.

 

Yasemin Özilhan ve Yağmur Atacan 10 yıl sonra bir arada! ile ilgili etiketler Yasemin Özilhan Yağmur Atacan doktorlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.