Yasemin Özilhan ile İzzet Özilhan’ın boşanacağı konuşuluyordu... İddiaların perde arkası ortaya çıktı!

2001 yılında nikah masasına oturan oyuncu Yasemin Ergene Özilhan ile iş insanı İzzet Özilhan'ın evliliklerinde kriz çıktığı iddia edilmişti. İzzet Özilhan'ın Instagram hesabını kapatması ise dedikoduları alevlendirmişti. Yasemin Özilhan daha sonra iddialar üzerine eşinin kitap okurken çekilen karesini paylaşarak çıkan haberleri yalanlamıştı. Çiftle ilgili 'boşanma' iddialarının perde arkası ortaya çıktı.

'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Ela' karakteriyle akıllarda yer edinen ve evlendikten sonra oyunculuğa veda eden Yasemin Özilhan'ın 11 yıllık evliliğini sonlandıracağı öne sürüldü. Emine Özilhan ve Ela Özilhan adında iki kızı bulunan Yasemin Ergene Özilhan ile İzzet Özilhan'ın boşanacağı yönünde iddiaların ortaya atılmasının ardından eski oyuncu harekete geçti ve sosyal medya hesabından eşinin fotoğrafını paylaşarak iddiaları yalanladı.

 Yasemin Özilhan - İzzet Özilhan çiftinin boşanma iddialarıyla ilgili gerçek ortaya çıktı. İzzet Özilhan’ın Instagram hesabı hack'lendi. İş insanının hesabına erişen kişiler eşiyle olan karelerini sildi.


yasemin özilhan - izzet özilhan

Konu ile ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ, ''İşin doğrusunu yine her zamanki gibi benden öğrenin'' diyerek çift hakkında çıkan haberlerin arkasında yatan olayı anlattı.


İşte Mehmet Üstündağ'ın ''Hack'lenince Instagram'a Veda Etti'' başlıklı o yazısı...

İş dünyasının ünlü ismi İzzet Özilhan’ın bir süre önce sosyal medya hesabında eşi Yasemin Özilhan’ın fotoğraflarını silmesi ve akabinde hesabını kapatmasıyla ortalık çalkalanmıştı. İki çocuk sahibi olan çiftin aralarının açıldığı ve boşanacakları yönünde dedikodular çıkmıştı. İşin doğrusunu yine her zamanki gibi benden öğrenin!

Yasemin Özilhan zaten eşinin bir fotoğrafını paylaşarak dedikodulara nokta koymuştu. Aldığım duyumlara göre, İzzet Özilhan’ın Instagram hesabının kapatmasının nedeni, hesabının hack’lenmesiymiş. Özilhan’ın hesabını ele geçiren kişiler, eşinin fotoğraflarını silmiş.

Hesabını bir süre sonra geri alan ünlü iş insanı, bu yaşananlardan sonra sosyal medyadan soğumuş ve hesabını kapatmış. Yasemin Özilhan işi gereği sosyal medyayı aktif olarak kullanırken eşi böylece sosyal medya macerasına son vermiş.

 

 

Yasemin Özilhan ile İzzet Özilhan’ın boşanacağı konuşuluyordu... İddiaların perde arkası ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Yasemin Özilhan İzzet Özilhan boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.