Yasemin Allen'in bacakları dehşete düşürdü!

Çekimi Malezya'da yapılan ve Amerika'da yayınlanan bir dizinin kadrosuna dahil olan Yasemin Allen'in dövüş eğitimlerinden sonra bacakları mosmor oldu.

Malezya'da çekilen ve bir Amerikan kanalında yayımlanan dizinin kadrosuna dahil olan Yasemin Allen'in bacakları dövüş sahnesinde mosmor oldu.

HAYRANLARININ YÜREĞİNİ AĞZINA GETİRDİ

Geçtiğimiz günlerde çekimler için Malezya'ya uçan oyuncu, 6 ay boyunca burada kalacak. Rolü için dövüş ve silah eğitimi alan oyuncu, önceki gün paylaştığı fotoğrafla hayranlarını yüreğini ağzına getirdi. Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı dizi için yüreğini ortaya koyan oyuncunun dövüş sahnelerinde bacakları mosmor oldu.

"KAPLANA DÖNÜŞÜYORUM"

Setten çekilmiş karesine "Kaplana dönüşüyorum yavaştan… Çok normal bu izler, mükemmel bir ekiple kontrol altında… Biraz hareketli sahneler çekiyoruz sadece" mesajını yazdı.

İşte o paylaşım:

Yasemin Allen'in bacakları dehşete düşürdü!

Yasemin Allen'in bacakları dehşete düşürdü! ile ilgili etiketler yasemin allen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.