Yasemin Allen'a muayene cezası! Arkadaş kurbanı oldu

Tatil sezonunu Bodrum'da açan 31 yaşındaki oyuncu Yasemin Allen, İstanbul'a döndü. Önceki gün Bebek’te, aracıyla seyir halindeyken trafik uygulamasına takıldı. Kullandığı aracın muayenesi olmadığı için 314 TL ceza kesilen Allen, trafik memurlarına aracın arkadaşının olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaş grubuyla birlikte tatil sezonunu Bodrum'da açan ve fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken geç oyuncu Yasemin Allen, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Allen, seyir halindeyken trafik denetlemesine takıldı.

YASEMİN ALLEN

314 TL CEZA KESİLDİ


Kullandığı aracın muayenesi olmadığı için 314 TL ceza kesilen Allen, trafik memurlarına aracın arkadaşının olduğunu söyledi.

Yasemin Allen'a muayene cezası! Arkadaş kurbanı oldu - Resim : 2

Cezadan kurtulamayan Allen, "Arkadaşım yurt dışında, onun arabası bende kaldı. Bilmiyordum muayenesi olmadığını. Ceza yedim üzgünüm, ilk fırsatta yaptıracağım'' dedi.

 

YASEMİN ALLEN HAKKINDA 

Yasemin Allen tam adıyla Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989 yılında, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra'da dünyaya geldi. Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelen Yasemin Allen, İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra 11 yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşti. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Queensland Üniversitesi'nin sinema televizyon bölümünden burs kazandı. On sekiz yaşında Türkiye'ye dönüp Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Annesi Suna Yıldızoğlu'nun izinden giderek kariyerini oyunculukta ilerleten Allen, 'Kavak Yelleri', 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Fi' gibi pek çok popüler dizide rol almıştı.

 

 

Yasemin Allen'a muayene cezası! Arkadaş kurbanı oldu ile ilgili etiketler Bebek Ceza trafik cezası yasemin allen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.