Yasemin Allen yeni sevgilisiyle el ele yakalandı! Bakın hangi isimle aşk yaşıyor

3 yıllık sevgilisi Jonny Grant ile ilişkisini geçtiğimiz yıl sonlandıran Yasemin Allen yeni bir aşka yelken açtı. 32 yaşındaki oyuncu, iş adamı Uğur Güven ile ilk kez Bodrum'da objektiflere yakalandı.

Güzel oyuncu Yasemin Allen, ünlü model ve stilist Ece Sükan ile birlikteliğini geçtiğimiz yıl sonlandıran çapkın iş adamı Uğur Güven ile Bodrum’da aşka geldi. Sürpriz ikilinin sarmaş dolaş kameralara yakalandı.

Sürpriz aşk önceki gece Bodrum'da ortaya çıktı. Daha önce Hadise ve Ece Sükan gibi Türkiye'nin en gözde kadınlarıyla aşk yaşayan Uğur Güven, yine başka bir güzelin kalbine girmeyi başardı. Çapkın iş adamı, önceki gece Cennet Koyu'nda bulunan Akana Otel'in beach'inde oyuncu Yasemin Allen ile bir partiye katıldı.

Yasemin Allen yeni sevgilisiyle el ele yakalandı! Bakın hangi isimle aşk yaşıyor


ALLEN'İN PANİK HALLERİ

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; 3 yıl aşk yaşadığı sevgilisi Jonny Grant ile ayrıldıktan sonra kalbini aşka kapatan Yasemin Allen, adeta mutluluk sarhoşuydu. Bütün gece el ele göz göze olup, sarmaş dolaş dans eden Allen ve Güven, gece sonunda ise karaya geçmek için iskelede bekledi. Bot geldiği sırada Güven'in "Yasemin hadi aşkım gidelim" demesi dikkat çekti.

Yasemin Allen yeni sevgilisiyle el ele yakalandı! Bakın hangi isimle aşk yaşıyor - Resim : 2

SARMAŞ DOLAŞ...

Birden hareketlenen bot Allen'i almayınca güzel oyuncu panik yaptı. Uğur Güven, kaptanı uyararak sevgilisini bota bindirdi. Sürpriz aşıklar, daha sonra sarmaş dolaş mekandan ayrılarak karaya çıktı.

Yasemin Allen yeni sevgilisiyle el ele yakalandı! Bakın hangi isimle aşk yaşıyor - Resim : 3


Uğur Güven'in Yasemin Allen'in yanağını okşadığı aşk dolu anlar objektiflere yansıdı.

Yasemin Allen yeni sevgilisiyle el ele yakalandı! Bakın hangi isimle aşk yaşıyor ile ilgili etiketler Bodrum uğur güven yasemin allen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.