Yasemin Allen pitonu boynuna doladı! Video izle!

Güzel oyuncu Yasemin Allen, sosyal medyada yayınladığı video ile takipçilerini şoke etti. Yasemin Allen pitonu boynuna doladı! Video izle! Ayrıntılar ve görüntüler bu haberde...

Çekim yaptığı ormanda, set ekibinin yakaladığı pitona sarılan Yasemin Allen o anları sosyal medyada paylaştı. Yasemin Allen pitonu boynuna doladı! Video izle! Ünlü oyuncunun hayranlarını şaşırtan görüntüler çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Yasemin Allen pitonu boynuna doladı! Video izle!
YASEMİN ALLEN PİTONU BOYNUNA DOLADI
Yasemin Allen çekim yaptıkları ormanda ekip arkadaşlarının yakaladığı pitonu kucağına aldığı videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Allen, ''Ormanda çekim yaparken sette sırf bu sebepten ötürü bulunan arkadaşlarımız vahşi bir piton yakaladı'' dedi.

Ünlü ve güzel oyuncu Yasemin Allen'in ekip arkadaşları çekim için gittiği vahşi ormanda piton yakaladılar. Allen de ağzı kapatılan yılanı kucağına alarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

 

''İŞİMİ ÇOK SEVİYORUM''
Yasemin Allen, ''Ormanda çekim yaparken sette sırf bu sebepten ötürü bulunan arkadaşlarımız vahşi bir piton yakaladı. Gün sonuna kadar tuttular, işimiz bittiğinde de bıraktılar tekrar. Arada ben de merhaba dedim. Ağzını kapatmışlardı.İşimi çok seviyorum.'' sözleri ile hesabından paylaştı. Takipçilerinden büyük beğeni ve yorum alan Allen cesur paylaşımı ile yine hayranlarından tam not aldı.

 Yasemin Allen pitonu boynuna doladı! Video izle! - Resim : 2

YASEMİN ALLEN KİMDİR?
Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989'da, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra'da doğdu. Kaan adında bir erkek kardeşi vardır. Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi. İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra 11 yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşti. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Queensland Üniversitesi'nin sinema televizyon bölümünden burs kazandı. On sekiz yaşında Türkiye'ye dönüp Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

Kariyeri
Allen, 2008'de L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finalist oldu. Aynı yıl annesinin de yer aldığı Elif dizisinde başrol oynadı. 2010'da Kavak Yelleri dizisinde Elena, Yerden Yüksek dizisinde ise Juliette karakterlerini canlandırdı. 2011'de Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin Akça rolünü üstlendi. 2013'te "Merhamet" dizisinde Irmak Tunalı karakterini canlandırdı. Aynı yıl N11.com adlı alışveriş sitesinin reklam yüzü oldu.

Allen,Özcan Deniz'in yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Su ve Ateş filminde canlandırdığı Yağmur karakteriyle sinemaya adım attı. 2014'te Defne Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katıldı. 2014 yılının Kasım ayında başlayan Şeref Meselesi dizisinin başrollerinden biri olan Sibel karakterini canlandırmıştır.

Filmografi
2013 Su ve Ateş Yağmur Efe Başrol
2016 Dönerse Senindir Selin Başrol
Televizyon Yıl Başlık Rol Notlar
2008 Elif Elif Doğan 15 bölüm
2010 Kavak Yelleri Elena Banderenko/Karakuş 3 bölüm
2010-11 Yerden Yüksek Juliette/Jüjü 37 bölüm
2011-12 Hayat Devam Ediyor Pelin Akça 42 bölüm
2013-14 Merhamet Irmak Tunalı 44 bölüm
2014 Muhteşem Yüzyıl Defne Sultan/Louisa 11 bölüm
2014-2015 Şeref Meselesi Sibel Özer Kılıç 21 bölüm
2016 46 Yok Olan Selin Acar 12 bölüm
2017 Fi Ece Sayda

Video klipler
Ilgaz Erel "Rüyamda"
Ogün Şanlısoy "Büyüdük Aniden"

Yasemin Allen pitonu boynuna doladı! Video izle! - Resim : 3

PİTON NEDİR?
Piton, Afrika çöl pitonu, Ağaç pitonu, Avustralya Kaya pitonu, Burma pitonu vb. türleri olan bir yılan familyasıdır. Asya ve Afrika'da yaşar. Zehirsizdir ve dünyanın en uzun yılanlarındandır. Boyu 9 metreye varabilir. Geyik, kemirgen, yaban domuzu, ceylan ve antilop gibi hayvanlarla beslenir. Boyu 2 metre gibi küçülebilir. Amerika'da yaşamaz,insanların piton yetiştirme merakları nedeniyle bu kıtada da rastlanır hale gelmiştir. Timsah gibi büyük hayvanları da sindirebilir. Genelde sulak alanları tercih eder. Oldukça yavaş ve miskin hayvanlardır. Ağaç pitonları hepçildir.

Dağılım
Ticaret yüzünden her ülkede olan pitonların doğal yaşam alanları Asya, Afrika ve Avustralya'dır.

Üreme
Dişiler erkeklerden büyük olur ve yumurtayla ürerler.

Yasemin Allen pitonu boynuna doladı! Video izle! ile ilgili etiketler yasemin allen piton pitonu boynuna doladı video izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.