Yasemin Allen o sahnelerle ilgili konuştu: Öpüşmeyi yadırgamayın!

Güzel oyuncu Yasemin Allen, geçtiğimiz akşam manavdan alışveriş yaparken 'Çi' dizisindeki cesur sahneleri ilgili konuştu

Kanal D ekranlarına gelen sevilen dizi 'Merhamet' ile tanıdığımız oyuncu Yasemin Allen, şimdilerde 'Çi' dizisindeki cesur sahneleriyle konuşuluyor. Allen, önceki akşam Arnavutköy’deki bir manavdan çıkarken görüntülendi.

Flaşlar patlayınca şaşıran oyuncu, habercilere “Manavdan çıkarken yakalandı” diyerek takıldı. Allen, rol aldığı “Çi” dizisindeki öpüşme sahnelerinin sık sık gündeme gelmesiyle ilgili soru üzerine şöyle dedi:

ÖPÜŞMEYİ YADIRGAMAYIN

“Bu projede hikaye böyle, sırf reyting olsun diye yapılmıyor. Ayrıca gerçek hayatta olan şeyleri hikayelerde görünce yadırgamamak gerek.”

5a2a9794c03c0e21c04e771f

5a2a97a8c03c0e21c04e7723

Yasemin Allen o sahnelerle ilgili konuştu: Öpüşmeyi yadırgamayın! ile ilgili etiketler yasemin allen öpüme sahnesi çi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.