Yaşar Okuyan'ın sözlerine İYİ Parti'den yanıt geldi: "Suç duyurusunda bulunacağız"

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı CHP'li Yaşar Okuyan'ın İYİ Parti lideri Meral Akşener'e yönelik söylediği sözler siyaset kulislerini hareketlendirdi. Konuyla alakalı İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Okuyan'dan açıklama geldi.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı CHP'li Yaşar Okuyan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik tehditvari sözleri sosyal medyada tepki çekti. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Okuyan'ın açıklamasına yanıt verdi.

"KONUŞTURMASINLAR BENİ"

Okuyan, Kanal İzmir'de katıldığı programda "Meral Akşener masayı dağıtır, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına terslik yaparsa bunun bir bedeli olur, elimde belgeler ve dosyalar var hepsini açıklarım. Hepsi de İçişleri Bakanlığı dönemine ait belgeler. Konuşturtmasın beni. İhanettir. Sayın Kılıçdaroğlu'na dosyayı masa kurulurken söyledim. 3 gün önce de hatırlattım. Ve ona Meral Hanım'la ilgili bir dosya verdim. Dosyayı Kılıçdaroğlu kullanmayacak ben kullanacağım." dedi.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

CHP'li ismin canlı yayında Akşener'i tehdit etmesinin ardından İYİ Parti harekete geçti: Suç duyurusunda bulunacağız

Zorlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada Okuyan'ın sözlerine cevap verdi. Zorlu "Bir müfterinin yalan ve iftiraları sonrası CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu, Genel Başkanımızı arayarak şahsın söz konusu iddialarının tamamen yalan olduğunu ifade etmişlerdir. Ayrıca ilgili müfteri hakkında yarın suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyumuzla paylaşmak isteriz." diye konuştu.

 

Yaşar Okuyan'ın sözlerine İYİ Parti'den yanıt geldi: "Suç duyurusunda bulunacağız" ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.