Yaşar İpek'ten Afgan mülteci çağrısı! İçişleri Bakanı Soylu'ya seslendi! "Bunlar nedir Allah Aşkına!"

Ünlü sanatçı Yaşar İpek kamuoyunu son dönemde çok meşgul eden Afgan mülteciler hakkında konuştu. Sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çağrı yapan sanatçı birçok takipçisinden destek aldı.

Süleyman Soylu'yu etiketlediği paylaşımda Yaşar İpek, Türkiye'de son dönemde sayıları artan Afgan mültecilerin sınırdışı edilmesi gerektiğini söyledi. Paylaşımında şu notlar vardı:

Sayın Bakanım, Allah hepinizden razı olsun ana bu Afganlar nedir Allah Peygamber aşkında bunları gönderdin. Sapığı, katili ve hırsızı aramasında. Bunlar başımıza bela" ifadelerini kullandı.

Seren Serengil Yaşar İpek ayrıldı mı yeni haberleri geldi kafalar karıştı -  Internet Haber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Seslendi!

Yaşar İpek, Afgan mültecilerin gönderilmesi gerektiğini söylediği sosyal medya paylaşımına şöyle devam etti:

Yaşar İpek ile Seren Serengil boşandı

"Geçmişteki Afganistan milletiyle kıyaslamayın. Bu devir başka devir. Kafalarına göre her yere dağılma hakkı vermeyin. Biz sizin güvencenizde yaşıyoruz. Lütfen bu işe el koyun" dedi.

Yaşar İpek'ten Afgan mülteci çağrısı! İçişleri Bakanı Soylu'ya seslendi! "Bunlar nedir Allah Aşkına!" ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Yaşar İpek afgan mülteci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.