Yaşar İpek'in kız kardeşi kimdir? Annesi kimdir?

Yaşar İpek'in kız kardeşi kimdir? Seren Serengil, Yaşar İpek tarafından psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı gerekçesiyle zorlama hapis talebinde bulunarak mahkemeye başvurdu.Yaşar İpek, İstanbul Adalet Sarayı'na gitti.Seren Serengil Hey Canlı'ya yaptığı açıklamada "Yaşar İpek'in kardeşi, Gülben'in eski çalışanı. Onu üstümüze sürdü, hep bizi mahvetti" ifadelerini kullandı. Peki Yaşar İpek'in kız kardeşi kimdir?

Yaşar İpek'in kız kardeşi kimdir? Yaşar İpek,hakkında 3 gün zorlama hapis kararı çıkartıldı. İpek, İstanbul Adalet Sarayı'na gitti.Seren Serengil Hey Canlı'ya açıklamalar yapmıştı. İpek'in kız kardeşi ile ilgili de Serengil açıklama yaptı. Peki Yaşar İpek'in kız kardeşi kimdir?

EYLEM İPEK ŞAFAK KİMDİR?

Eylem İpek Şafak, 1989 yılında dünyaya gelmiştir. Posta Gazetesinde köşe yazarlığı ve bir televizyon programında sunuculuk yapan Eylem İpek Şafak, Yaşar İpek'in ise kardeşidir. Eylem İpek Şafak, 2016 yılında Gökhan Şafak ile hayatını birleştirmiştir.

YAŞAR İPEK’İN ANNESİ ve KIZ KARDEŞİ KİMDİR?

Yaşar İpek'in annesi Fatoş İpek, kız kardeşi Eylem İpek'tir.

YAŞAR İPEK KİMDİR?

Sanatçı Yaşar İpek, 22 Aralık 1979 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. Müziğe ve sinemaya çocuk yaşta başlayan Yaşar İpek, 6 yaşındayken ailesine ait film şirketinin yapımı olan sinema filmi ile sinemaya başlamıştır. Daha sonra, on yaşına kadar 9 adet sinema filminde çocuk yıldız olarak rol aldı.

Sonrasında vatani görevini yapmak icin askere giden Yaşar İpek, ordu evinde şarkı söylemeye devam etti. Askeri görevini tamamladıktan sonra, aşık olduğu mesleği yapmaya karar verir. 2003 - Bir Alo De, 2005 - Sözüm Ona Sevdin, 2007 - Arada Bir, 2010 – Eyvah, 2012 - Kapı Zili, 2015 – Sus, 2016 – Haybeye İsimli çalışmalarıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Yaşar İpek, Pdnd Müzik çatısı altındaki ilk single şarkısı Yalnız Kalacaksın’ı 2017’de piyasaya sürdü. Bir süredir birlikte olduğu hatta birlikte klip çektiği Seren Serengil ile 2018 mayıs ayında Fransa’da nikah masasına oturdu. Haklarında birkaç kez boşanacakları iddiaları çıkan ikili, 2019 ağustos ayında boşanma kararı aldı.

Yaşar İpek'in kız kardeşi kimdir? Annesi kimdir? ile ilgili etiketler Seren Serengil Yaşar İpek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.