Yaşar Alptekin'in evi Renkli Sayfalar'da yayınlandı

Kanal D'nin magazin programı Renkli Sayfalar'da Sanatçı Yaşar Alptekin'in evi yayınlandı. İşte Yaşar Alptekin'in olay olan evi...

Bu gün Kanal D'de Renkli Sayfalar'da Yaşar Alptek'in evi yayınlandı. Bir süre önce İslam'a yönelen ve yaşamını da ona göre şekillendiren sanatçı Yaşar Alptekin'in evi ilk kez canlı yayında ekranlara geldi.

Yaşal Alptekin evi ile çok konuşulacak....

060120171328117231669_3.jpg Evini İslam'a göre dekora eden Yaşar Alptekin'in evi Kanal D ekranlarında izleyenlerle paylaşıldı. Renkli Sayfalar'da ekrana getirilen görüntülerin yanı sıra görünmeyen yönleri ile ilgili de bilgi verildi. Televizyonlara çıkmasına rağmen evinde televizyon bulunmadığını söyleyen Müge Dağıstanlı, Yaşar Alptekin'in evinde disko da bulunduğunu söyledi.

060120171328467237930_3.jpg

Yaşar Alptekin'in evi Renkli Sayfalar'da yayınlandı ile ilgili etiketler Yaşar Alptekin Kanal D İslam Müge Dağıstanlı Yaşal Alptekin evi Renkli Sayfalar
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.