Yaşanan panik kameralara yansıdı

Kayseri'nin Develi ilçesinde bulunan caminin minaresine akşam saatlerinde yıldırım düştü. Caminin dışında bulunan bir kişi tarafından o an cep telefonu ile kaydedildi. Önce ortalığı aydınlatan ışığı ardından da kulakları sağır eden bir ses görüntülere girerken, o an caddede bulunan bir kişinin panikle kaçması da kameraya yansıdı. Yıldırımın düştüğü camide ise büyük çapta hasar oluştu.

Kayseri'nin Develi ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan camiye akşam saatlerinde yıldırım düştü.

Yıldırım çarpan caminin minaresi yıkılırken, cami içerisinde de büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yaşanan panik kameralara yansıdı

Mahalle Muhtarı İsmail Özdemir caminin tamamen kullanılamaz hale geldiğini ifade ederek, "Akşam saatlerinde köyümüz camisine yıldırım düşmesi sebebiyle minaremiz yıkılıp camimiz harabe haline geldi. Elektronik eşyalar tamamen yandı. Kapı ve pencere yandı, üst tavan yıkıldı. Camimiz tamamen kullanılamaz halde. Sevindiğimiz şey içeride cemaat olduğu halde can kaybımız ve yaralımız yok, kimse zarar görmemiş" derken, mahalle sakini İbrahim Özdemir, "Yıldırım düşmesi sonucu camimizde maddi hasar oluştu, minaresi yıkıldı. Camlar, kapılar kırıldı, üst katında çökmeler oldu" diye konuştu.

Yaşanan panik kameralara yansıdı - Resim : 2

Öte yandan yıldırımın düşme anı, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde önce yıldırımın sebep olduğu bir aydınlık, ardından da büyük bir gürültü duyuluyor. Işık görüldüğünde caddede bulunan bir kişi ise gök gürültüsünün çok yakından gelmesinin ardından panikle kaçıyor.

 

 

Yaşanan panik kameralara yansıdı ile ilgili etiketler Kayseri Develi cami Yıldırım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.