Yaşamını yitiren doktor Kalaycı'nın son sözleri yürekleri dağladı!

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını sağlık çalışanlarını da etkilemeye devam ediyor. Koronavirüs dün, İstanbul'da sevilen bir doktorun daha hayatını kaybetmesine neden oldu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İstanbul Eyüp Sultan Nişanca'da Aile Hekimi olarak görev yapan, halkın çok sevdiği belirtilen 56 yaşındaki doktor Yavuz Kalaycı yaşamını yitirmişti. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu Kalaycı’nın 10 gün önce de,anne ve babasının,yine koronavirüs nedeniyle vefat ettikleri ortaya çıkmıştı.

Yaşamını yitiren doktor Kalaycı'nın son sözleri yürekleri dağladı!

SuperHanber'in edindiği bilgilere göre,doktor Yavuz Kalaycı’nın, ölmeden bir ay önce rahatsızlandığı ve ilk muayenesinin ardından,evine karantinaya yollandığı anlaşıldı.

Doktor Kalaycı, rahatsızlığı sırasında da,önce 4 Nisan'da annesini,8 Nisan’da ise babasını koronavirüsten kaybetti. Anne ve babasının ölümü ile iyice morali bozulan doktor Kalaycı, solunumunda ani gelişen sorun nedeniyle,Taksim İlk Yardım Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alındığı.

Yaşamını yitiren doktor Kalaycı'nın son sözleri yürekleri dağladı! - Resim : 2

SON İSTEĞİ YÜREKLERİ DAĞLADI!
Evli ve biri 14, diğeri de 9 yaşında olan Çağla ve Çiğdem adlı iki kızı bulunan doktor Yavuz Kalaycı’nın,yoğun bakıma alınmadan önce kendisinin tedavisi ile ilgilenen doktor arkadaşlarına,vasiyet gibi söylediği sözler,duyanların yüreklerini dağlıyor.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'in edindiği bilgiye göre merhum doktor, vefat etmeden önce meslektaşlarına ''Kızlarım size emanet'' dedi.

Yaşamını yitiren doktor Kalaycı'nın son sözleri yürekleri dağladı! ile ilgili etiketler doktor vefat yavuz kalaycı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.