Yaşamayanlar dizisi 8'inci bölümde final yapıyor!

Birkan Sokullu, Elçin Sangu, Kerem Bürsin ve Selma Ergenç'in başrolünde yer aldığı ilk yerli vampir dizisi Yaşamayanlar final kararı aldı.

'Yaşamayanlar'da intikam ateşi son kez yanacak. BluTV'de yayınlanan dizinin final bölümünde Mia ve Dmitry birbirleriyle yüzleşecekler. Mia, Dmitry'yi öldürmeyi kafasına koyarken Avcılar da harekete geçerek tansiyonu yükseltecek.

YAŞAMAYANLAR'DA FİNAL ZAMANI!

Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in başrollerini paylaştığı 'Yaşamayanlar'ın final bölümünde intikam yemini eden Mia, Dmitry'nin karşısına tek başına çıkacak. Dmitry, Mia'nın canını acıtmak için yeni planlar yaparken Numel ve Karmen, Mia'nın Dmitry'nin teke tek yüzleşmemesi için çaba sarf edecek.

MIA VE DMITRY SON KEZ YÜZLEŞECEK!

Avcılar, vampirlerden tamamen kurtulmak için Sessiz Karanlık'a baskın yapmayı planlarken; Yisa ve Dmitry arasında devam eden soğuk savaş vampirler arasındaki kutuplaşmayı daha da güçlendirecek.

Yaşamayanlar dizisi 8'inci bölümde final yapıyor! ile ilgili etiketler yaşamayanlar final fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.