Yaşamayanlar 3.bölüm fragmanı izle! Yeni bölümlerde olacak?

Yaşamayanlar 3.bölüm fragmanı yayınlandı. Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in başrollerinde yer alan dizi yayın hayatına başladı. İlk 2.bölümü ile dikkat çeken dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. İşte Yaşamayanlar 3.bölüm fragmanı izle! Yeni bölümlerde olacak? Detaylar haberimizde...

Yaşamayanlar 3.bölüm fragmanı izle! BluTV'de yayınlanmaya başlayan Yaşamayanlar dizisi ilk iki bölümü izleyiciler ile buluştu. Yaşamayanlar dizisinin 3.bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler ise yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Peki yeni bölümlerde olacak? İşte Yaşamayanlar 3.bölüm fragmanı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Yaşamayanlar 3.bölüm fragmanı izle! Yeni bölümlerde olacak?

YAŞAMAYANLAR 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Yaşamayanlar dizisinin Perşembe günü Blu TV'de yayınlanacak olan 3. bölümünde, İstanbul'a kendisini vampire dönüştüren Dmitry'i öldürmek için gelen Mia'nın (Elçin Sangu) hikayesini konu alan ve ilk iki bölümü geçtiğimiz hafta BluTV'de yayınlanmaya başlayan Yaşamayanlar'ın 3. bölümünde; Avcılar'la müttefik olan Mia kendisine yardım eden Numel'in (Birkan Sokullu) kim olduğunu öğrenmeye çalışacak. Kötülükleriyle nam salan Dmitry ise insanlar ve vampirler arasındaki anlaşmayı bozmak için harekete geçecek.

"İnsanın ruhu masum değil, hepsinin içinde uyandırılmayı bekleyen bir kötülük var!"
Yayınlanan fragmanda; Dmitry'nin (Kerem Bürsin) "İnsanın ruhu masum değil, hepsinin içinde uyandırılmayı bekleyen bir kötülük var!" sözleri dizide vampirler ve avcılar arasında kıran kırana yaşanacak savaşın ilk sinyalini verdi.


YAŞAMAYANLAR
BluTV, Türkiye’nin ilk vampir dizisi ‘Yaşamayanlar’ı izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor. Kadrosunda Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç, Türkü Turan, İpek Tenolcay gibi başarılı oyuncuları bulunduran dizinin çekimleri tamamlandı.

İlk tanıtım fragmanı yayınlanan dizinin yönetmenliğini; Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filmi ile Hong Kong Asya Film Festivali’nden Yeni Yetenek ve Montreal Dünya Filmleri Festivali’nden de FIPRESCI ile Altın Zenith ödüllerini kazanarak büyük uluslararası başarılara imza atmış ve BluTV Özel Yapım'ı 7YÜZ dizisinin ‘Prosedür’ bölümünün yönetmeni olan Alphan Eşeli üstleniyor.

Çarpıcı konusuyla çok konuşulacak dizinin senaryosunu Şamil Yılmaz kaleme alırken dizinin görüntü yönetmeni Tariel Meliava ise izleyicileri gizemli ve heyecan dolu dünyanın içine sürükleyecek görüntülere imza atıyor.

KONUSU NE?
Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir. Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.

 KEREM BURSİN KİMDİR?

Kerem Bursin 4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiş Amerikada'da oyunculuk eğitimi almıştır.Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi.1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin'i keşfeden isim Oscar'lı yapımcı Roger Corman.Amerika'da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.Daha öncede her yaz tatilinde Türkiye'ye anneannesinin yanına geldi.Kerem Bursin'in rol aldığı filmler; 2013 The Living Dead, 2010 Sharktopus, 2008 Killian, 2007 The Architect, 2006 Razor Man, 2010 Kiss of Death 2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan "Güneşi Beklerken" adlı gençlik dizisinde Kerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ile paylaştı.2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan "Unutursam Fısılda" isimli filmde Kerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Maltepe Üniversitesinde okurken manken ve modellik yaptı.

Oyuncu Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersler aldı. "Küçük Kadınlar" dizisinde Ayaz karakteri ile dikkat çekti. 2010 yılında Tims production ile anlaştı. "Küçük Sırlar" dizisinde "Demir" rolü büyük beğeni kazandı ve bu dizi kariyeri için dönüm noktası oldu.


2012 yılında “Uçurum” dizisinde hırslı bir gazeteciyi canlandırdı. 2013 sezonunda ise Fatih dizisinde Şehzade Mustafa'yı canlandırdı, ancak dizi uzun ömürlü olamadı.

2014 yılının Şubat ayında ekranlarda olacak olan “Kurt Seyt & Shura” adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldı.

Birkan Sokullu, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Aslı Enver ile evlendi. 26 Ağustos 2015 tarihinde boşandıklarını duyurdular. Şimdilerde Berrak Tüzünataç ile birlikte.

2016 yılında Kanal D’de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan’ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yaptı.

 Başrollerini Kerem Bursin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in paylaştığı 'Yaşamayanlar'ın galası dün akşam yapıldı. Galaya, Elçin Sangu ve Serenay Sarıkaya kıyafetleriyle damga vurdu.

Yaşamayanlar 3.bölüm fragmanı izle! Yeni bölümlerde olacak? ile ilgili etiketler yaşamayanlar 3bölüm fragmanı izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.