Yaşam ve Adalet Partisi logosu! YAP kurucuları kimlerdir?

Yaşam ve Adalet Partisi logosu! Siyaset gündeminde yeni parti kurulacağı ile ilgili tartışmalar konuşuluyor.Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın parti kuracağı iddialar ise konuşulmaya devam ediliyor. Türk Patent ve Marka Kurumu’na Yaşam ve Adalet Partisi için patent başvurusunda bulunulduğu ortaya çıktı. İşte Yaşam ve Adalet Partisi logosu!

Yaşam ve Adalet Partisi logosu! Türk Patent ve Marka Kurumu'na Yaşam ve Adalet Partisi için patent başvurusunda bulunulduğu ortaya çıktı. "Yaşam ve Adalet Partisi" kısa adı YAP olan partinin logosunda "başak", "güneş" ve "terazi" simgelerinin yer alması dikkat çekti.

Siyasetin ana gündeminde yeni parti konuşulmaya devam ediyor. Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan-Abdullah Gül’ün ikilisi tarafından kurulması beklenen yeni parti için bir somut adım daha atıldı.

Geçtiğimiz günlerde Davutoğlu’nun yeni parti için binasını tuttuğu belirtilirken, Türk Patent ve Marka Kurumu’na Yaşam ve Adalet Partisi için patent başvurusunda bulunulduğu ortaya çıktı.

Yaşam ve Adalet Partisi logosu! YAP kurucuları kimlerdir?

Milli Gazete’de yer alan habere göre; Kısa adı YAP olan partinin logosunda “başak”, “güneş” ve “terazi” simgelerinin yer alması dikkat çekerken kurumun parti adı ve logosunu koruma ve inceleme altına aldığını belirtildi.

Yaşam ve Adalet Partisi logosu! YAP kurucuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Ali Babacan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.