Yasaktan muaf olan NACE kodları listesi! Tam kapanmadan muaf NACE kodları

Sokağa çıkma yasağından muaf nace kodları vatandaşlar tarafından yoğun olarak sorgulanmakta. Tam kapanma döneminde ‘muafiyet kapsamındaki sokağa çıkma yasağından muaf olan nace kodları’ tam listesi e-Devlet sisteminden görüntülenmediğinden yazımızda bunları sizler için paylaştık. Peki, Hangi nace kodları yasaktan muaf?

29 Nisan’da başlayan ve 17 Mayıs sabahında sona erecek olan tam kapanma döneminde bu sürece ait bilgiler İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede kamuoyunun bilgisine sunuldu. Kısıtlama döneminde üretim ve imalat tesisleri, inşaat gibi pek çok sektörün faaliyetlerine devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

Kısıtlamadan muaf tutulan bu sektörlerin çalışanlarının, e-Devlet üzerinden başvuru yaparak çalışma izin belgesi alması gerekecek. Resmi olarak belirtilen muafiyet kapsamındaki NACE kodları açıklaması e-Devlet üzerinden yayınlanmadığından vatandaşlar bunları yoğun bir şekilde aramaya başladı.

HANGİ NACE KODLARI YASAKTAN MUAF TUTULACAK?

NACE kodu, SGK sicil numarasına bakılarak, vergi levhasındaki ana faaliyet alanı incelenerek ve bağlı bulunulan ticaret odasının internet sitesinden öğrenilebilir. Muafiyet kapsamındaki sokağa çıkma yasağından muaf olan nace kodları tam listesine aşağıdaki linkler üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

NACE MESLEK GRUPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MUAF NACE KODLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yasaktan muaf olan NACE kodları listesi! Tam kapanmadan muaf NACE kodları ile ilgili etiketler nace kodları Muafiyet Listesi tam kapanma sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.