Yasaklar 19 Mayıs'a uzatıldı mı? 17 18 Mayıs bayram sonunda yasak var mı?

29 Nisan tarihinde başlayan tam kapanma döneminde sokağa çıkma yasaklarının 19 Mayıs’a uzatıldı mı sorusunun cevabı vatandaşlar tarafından merak edilmekte. Peki, bayram sonunda 17 18 Mayıs tarihlerinde yasak var mı?

Tam kapanma döneminin sonunda sokağa çıkma yasaklarının uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada 29 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanma dönemine girildiği ifade edilmişti. Daha sonrasında da İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelde de bazı iş yerleri ve kurumlara da kısıtlama getirilmişti.

YASAKLAR 19 MAYIS’A UZATILDI MI?

Vatandaşların gündeminde yer alan bu soru hakkında Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay tarafından yapılan açıklamada, "Şu anda böyle 1 şey gündemimizde yok. Kabinede değerlendirilir, sonrasında nihai karar verilir." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise "Bu noktada 19 Mayıs'la ilgili 1 değerlendirmemiz yok. Bugün itibarıyla bizim 1 hedefimiz var, 63005 binlere düşmek 23 bine geldik göreceksiniz. Hafta başı iyi 1 noktaya geleceğiz" ifadelerine yer verilmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tam kapanmanın uzatılıp uzatılmayacağı konusunda ise "Tam kapanmanın 19 Mayıs'a uzaması konusunda böyle bir değerlendirmemiz yok. Kapanma sonunda yapılacak kabinede adımlarımızı belirleyeceğiz.'' sözlerini sarf etti.

Tam kapanma dönemi aksi bir durum olmadıkça 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabahında saat 05.00’da sona erecek. 19 Mayıs'ı kapsayacak şekilde 3 gün daha tam kapanma tedbirlerinin uzatılmasının ise şu an itibarı ile düşünülmediği belirtildi.

Yasaklar 19 Mayıs'a uzatıldı mı? 17 18 Mayıs bayram sonunda yasak var mı? ile ilgili etiketler 19 Mayıs tam kapanma yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.