Yasak Elma'ya Yeni Sezonda Sansasyonel Güzel: Tuvana Türkay İle Her Şey Sil Baştan

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız’da Hayri’nin eşi Türkan’a hayat verecek isim için ilginç bir isim ortaya atıldı. Daha öncesinde son olarak Kağıt Ev’de Azra’yı canlandıran güzel oyuncunun adı reyting rekortmeni diziyle anılmaya başlandı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi için geri sayım başladı. İlk sezonunda büyük bir beğeni toplayan dizinin başrollerinde oynayan ve Malan karakterine hayat veren Burcu Biricik’in partnerini canlandıracak Hayri karakteri de şimdiden merak edilmekte.

Daha öncesinde son çıkan haberler doğrultusunda Cihangir Ceyhan ile görüşmelerin devam ettiği bilgisi gelmiş ancak ikinci sezonun hemen öncesinde bu haberler yapımcı firma tarafından yalanlanmıştı.

Yasak Elma'ya Yeni Sezonda Sansasyonel Güzel: Tuvana Türkay İle Her Şey Sil Baştan

Yeni sezonda yeni karakterler ile Camdaki Kız dizisinin yeniden büyük bir ilgi görmesi beklenirken yeni sezon oyuncu kadrosuna giriş yapacak oyuncuların isimleri de merak ediliyor. Dizinin yeni sezonu için başlama tarihi ise 9 Eylül Perşembe olarak açıklanınca heyecanlı bekleyişte başladı.

Camdaki Kız yeni sezonunda Hayri karakterinin eşi Türkan’ı canlandıracak oyuncu içinde son olarak Kağıt Ev dizisinde Azra karakterine hayat veren Tuvana Türkay’ın adı geçmeye başladı. Oynadığı dizilerde canlandırdığı sansasyonel karakterle tanınan Türkay için yapımcı firmadan henüz net bit açıklama gelmedi.

Yasak Elma'ya Yeni Sezonda Sansasyonel Güzel: Tuvana Türkay İle Her Şey Sil Baştan - Resim : 2

Dizinin yeni sezonunda Nalan ile Sedat’ın masalsı düğününün damga vurması beklenirken Koroğlu malikanesinde yeni bir hayatın adımları da Camdaki Kız’a damgasını vuracak.

Yasak Elma'ya Yeni Sezonda Sansasyonel Güzel: Tuvana Türkay İle Her Şey Sil Baştan ile ilgili etiketler Tuvana Türkay Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.