Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece'den rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a: 'Hakkımı helal etmiyorum'

Fox TV'nin tartışmalara sebep olan yarışması Maske Kimsin Sen'in jüri koltuğunda oturan, Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Yıldız' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Eda Ece, rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a yaptığı 'Maske Kimsin Sen?' yorumuyla dikkat çekti.

Maskelerle paganizm ve satanizm propagandası yapıldığı ve küçük yaştaki izleyenleri olumsuz etkilediği iddiasıyla eleştiri toplayan 'Maske Kimsin Sen?' programında 'Ayna' kostümüyle sahneye çıkan ünlü ismin, Biran Damla Yılmaz olduğu iddia edildi. Sosyal medyayı sallayan tahminlerin ardından Eda Ece'den şaşırtan bir hamle geldi.

''AYNA SENSEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM''

Performansıyla dikkat çeken 'Ayna' maskesinin altındaki ünlü ismin Biran Damla Yılmaz olduğu konuşuluyor. Jüri koltuğunda oturan Eda Ece, sosyal medyada dolaşan söylentilerin ardından, Yasak Elma dizisindeki rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a, ''Ayna sensen hakkımı helal etmiyorum'' yorumunda bulundu. Dizide Kumru karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz'dan ise ''Ayna ayna, söyle bana! Kim daha güzel? Kumru mu, Yıldız mı?'' yanıtını verdi.

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece'den rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a: 'Hakkımı helal etmiyorum'

 

 

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece'den rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a: 'Hakkımı helal etmiyorum' ile ilgili etiketler Eda Ece Biran Damla Yılmaz Maske Kimsin Sen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.