Yasak Elma’nın yeni sezon tarihini Eda Ece söyledi!

Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi olan Yasak Elma altıncı sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Bugüne kadar birçok oyuncunun ayrıldığı, yenilerinin yerine geldiği dizinin yeni sezon için sete çıkacağı tarih belli oldu.

En son 146. bölümüyle beşinci sezon finalini yapan Yasak Elma dizisi entrika dolu hikayesiyle izleyicilerde bağımlılık yapmış durumda. Hikayesinin saçmalığı kimi zaman eleştirilse de bu durumu avantaja dönüştüren dizi her bölümüyle izleyicide şaşkınlık yaratıyor.

Reytinglerde çok başarılı giden Yasak Elma dizisi önümüzdeki kış aylarında altıncı sezonuyla ekrana gelecek. Bu sayede yeni bir rekora imza atacak olan dizinin yeni sezon için sete çıkacağı tarihi başrol oyuncusu Eda Ece söyledi. Bir dergiye röportaj veren Eda Ece, yeni sezon için ekibin ekim ayında bir araya geleceğini söyledi.

Yasak Elma’nın yeni sezon için sete çıkacağı tarihi Eda Ece söyledi! 1

Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda bugüne kadar birçok değişiklik oldu. Birçok başrol oyuncusu gitti yerine yenisi geldi. Dolayısıyla yeni sezonda dizinin kadrosunda yeni isimler olup olmayacağı izleyiciler tarafından çok merak ediliyor.

Dizinin beşinci sezon finali bölümüne trafik kazası damgasını vurmuştu. Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay’ın hayat verdikleri Yıldız, Ender ve Çağatay’ın aynı araçla uçurumdan yuvarlandıkları final sahnesi izleyiciyi yeni sezonda büyük sürprizlerin beklediğinin işaretiydi.

Nitekim Berk Oktay’ın Yasak Elma kadrosundan ayrıldığı ortaya çıktı. Başarılı oyuncu yeni sezonda ATV’de ekrana gelecek olan Bir Küçük Günışığı dizisinde başrolü Seray Kaya ile paylaşacak.

Diziden ayrılacağı gündeme gelen bir başka isim ise Şevval Sam. Beş sezondur Yasak Elma’da rol alan Sam’ın çok uzun süren diziden sıkıldığı verdiği röportajlardan belli oluyordu. Dolayısıyla Yasak Elma dizisi izleyicileri Şevval Sam’ın diziden ayrıldığını duyarsa şaşırmayacak. Ancak Eda Ece gazetecilere yaptığı açıklamada bu iddiayı yalanlamıştı.

Yasak Elma’nın yeni sezon tarihini Eda Ece söyledi! ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.