Yasak Elma’nın Yeni Sert Yüzü Belli Oldu Dizisi Transfer Üstüne Transfer Yapıyor! Gelmeyen Kalmadı! En Son Gelen Oyuncu Şaşırttı

FOX TV ekranlarında pazartesinin lideri olan Yasak Elma dizisi ekibine yine aynı kanalın dizisindeki özel bir karakter katılıyor. FOX TV'de perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor dizisinin Doktor Tanju’su Yasak Elma dizisine geçiyor. Mucize Doktor dizisinde Doktor Tanju olarak sert imajı ile tanıdığımı Murat Aygen sürpriz bir kararla Yasak Elma dizisiyle anlaştı.

FOX TV ekranlarında pazartesinin lideri olan Yasak Elma dizisi ekibine yine aynı kanalın dizisindeki özel bir karakter katılıyor. FOX TV'de perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor dizisinin Doktor Tanju’su Yasak Elma dizisine geçiyor. Mucize Doktor dizisinde Doktor Tanju olarak sert imajı ile tanıdığımı Murat Aygen sürpriz bir kararla Yasak Elma dizisiyle anlaştı. 

Doktor Tanju Yasak Elma'da

Mucize Doktor dizisi oyuncu kadrosunun genişliği ve performanslarıyla geçtiğimiz sezona damga vuran dizilerden biri olmuştu. Dizide Doktor Tanju karakterine hayat veren Murat Aygen yeni projesi için acil bir karar verdi.

Yasak Elma’nın Yeni Sert Yüzü Belli Oldu Dizisi Transfer Üstüne Transfer Yapıyor! Gelmeyen Kalmadı! En Son Gelen Oyuncu Şaşırttı

Dizide başarılı bir grafik sergileyen Murat Aygen Yasak Elma dizisi için kolları sıvadı.  İki sezondur yayınlanan Mucize Doktor ‘da Tanju karakterinin diziden nasıl ayrılacağı henüz bilinmezken oyuncunun Yasak Elma dizisindeki rolü de merak konusu oldu. Şu sıralar tatilde olan ünlü oyuncu Eylül ayında Yasak Elma dizisi setlerine giriş yapacak.

Yasak Elma Dizisinin Yeni Sert Yüzü Olacak

Bu sezon yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinde birçok oyuncunun diziye veda edeceği söylenmişti. Mucize Doktordaki Tanju karakterini oldukça özel bir şekilde canlandıran Murat Aygen'in Yasak Elma dizisinde Hasan Ali karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar'ın yerine geleceği düşünülüyor. Sert imajı ile Erdal Özyağcılar'dan boşalan rolü kapatacağı düşünülen Murat Aygen'in nasıl bir rol üstleneceği ise henüz bilinmiyor.

Yasak Elma’nın Yeni Sert Yüzü Belli Oldu Dizisi Transfer Üstüne Transfer Yapıyor! Gelmeyen Kalmadı! En Son Gelen Oyuncu Şaşırttı - Resim : 2

Yasak Elma izleyicileri dizinin başlamasını iple çekerken dizinin Ekim ayı başlarında tekrar FOX TV'de yayınlanacağı belirtiliyor. Yeni kadrosuyla çok daha etkileyici hikayelerin ortaya çıkacağı dizi, oyuncularının performansı ile izleyenleri ekran başına kilitliyor. Kadrosuna ünlü isimlerin eklendiği Yasak Elma dizisinde birçok ünlü oyuncu rol almış ve ardından diziden ayrılık kararı almışlardı. 

Yasak Elma’nın Yeni Sert Yüzü Belli Oldu Dizisi Transfer Üstüne Transfer Yapıyor! Gelmeyen Kalmadı! En Son Gelen Oyuncu Şaşırttı ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.