Yasak Elma'nın Yeni Şahikası Geliyor! Entrika Aşk İşleri Artık Ondan Sorulacak! İşte O Sır İsim

Yeni sezon öncesinde Yasak Elma dizisi bir kez daha olay oldu. Eski oyuncuların bir bir ayrıldığı dizide kadroya dahil olan isim şimdiden bomba etkisi yarattı. Yasak Elma’nın yeni Şahikası olacak ismin entrikalar ve sansasyonel hareketleri ile ön planda olacak.

FOX TV ekranlarında 5. sezona hazırlanan dizilerden Yasak Elma, kadrosunu güçlendirmenin peşine düştü. 4 sezondur ekranlarda fırtınalar estiren entrika dolu dizi Yasak Elma’dan sezon finalinde ayrılan oyuncular büyük ses getirmiş ve onların yerinin nasıl dolacağı da merak konusu olmuştu.

Son dönemde kadrodan gönderilen isimlerle gündem olan Yasak Elma dizisi bu sefer işi sağlama alarak izleyenlerin az da olsa gönlünü almaya yoluna gitti. Şahika karakteri ile dizinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Nesrin Cavadzade’nin ayrılışı sonrasında gelen tepkilerle yapımcı firma elini çabuk tutarak onu yokluğunu hissettirmeme derdine düştü.

Yasak Elma'nın Yeni Şahikası Geliyor! Entrika Aşk İşleri Artık Ondan Sorulacak! İşte O Sır İsim

Nesrin Cavadzade’nin ayrılışında yönetmen arasında bazı kötü diyalogların yaşandığı ve bu yüzden de sezon finalinde ayrılığa karar verildiği iddia edildi. Yasak Elma’da tüm bunlar yaşanırken 5. sezon öncesinde bomba gibi bir ismin Şahika’nın yerini alacağı ortaya çıktı.

Erdal Özyağcılar, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir gibi sevilen isimlerin diziden ayrılması az da olsa izleyenleri korkutmuş ve reytinglerin düşeceği endişeleri yapımcı firmayı harekete geçirmişti.

Yasak Elma'nın Yeni Şahikası Geliyor! Entrika Aşk İşleri Artık Ondan Sorulacak! İşte O Sır İsim - Resim : 2

Ancak yeni sezonun hemen öncesinde final yapan Baraj dizisinde Nehir karakterine can veren genç oyuncu Biran Damla Yılmaz’ın yeni Şahika olacağı iddiaları izleyenlerde büyük bir şok etkisi yarattı.

Her konuda oyuncu ile anlaşmanın sağlandığı ve Ağustos ayında başlayacak olan çekimlerde Yılmaz’ın entrikasever bir Şahika olacağı iddia edildi.

Yasak Elma'nın Yeni Şahikası Geliyor! Entrika Aşk İşleri Artık Ondan Sorulacak! İşte O Sır İsim ile ilgili etiketler Yasak Elma Nesrin Cavadzade Biran Damla Yılmaz şahika
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.