Yasak Elma'nın yeni bölümünde neler olacak?

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın 86. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Yasak Elma'da Talat Bulut'un oynadığı Halit Argun karakterinin ölümünden sonra yeni bir dönem başlıyor. Yasak Elma'ya katılan ünlü oyuncular Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay yeni bölümde ilk defa karşısına çıkacak.

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu; başrollerini Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı Yasak Elma dizisinde yaprak dökümü yaşandı. Yasak Elma'da Halit Argun karakterinin ölmesiyle Talat Bulut diziye veda ederken, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan da ayrıldı. Flaş ayrılık kararlarının sonrasında ise diziye Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Mert Altınışık katıldı.

Yasak Elma'nın 23 Kasım Pazartesi ekrana gelecek olan 86. yeni bölümünde ise Erdal Özyağcılar'ın canlandırdığı Hasan Ali Kuyucu karakteri, Halit'in ölümünün ardından Argun Holding'in yeni ortağı olacak.

 Yasak Elma'nın yeni bölümünde neler olacak?

Son olarak Savaşçı dizisinde rol alan Berk Oktay'ın oynadığı Çağatay ise Yıldız'ın yeni aşkı olacak.

Yasak Elma'nın yeni bölümünde neler olacak? - Resim : 2

YASAK ELMA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yasak Elma'da Halit’in Yıldız, Ender ve Şahika ile tartıştığı sırada merdivenlerden düşerek ölmesiyle dizide bir devir kapanmış oldu.

Yıldız istediklerini alamamanın derdine düşmüşken, Ender ve Şahika şirketteki yeni oluşuma ayak uydurmaya çalışırlar. Hasan Ali Kuyucu, Argun Holding’in yeni ortağıdır ve ne yazık ki, geldiği yerin karışıklığından haberi yoktur. 

Yıldız ise hayal ettiği sakin ve düzenli hayatı yeni tanıştığı Çağatay’da bulacağını sanır.

YASAK ELMA SON BÖLÜM FRAGMANI

 

 

 

 

 

Yasak Elma'nın yeni bölümünde neler olacak? ile ilgili etiketler Yasak Elma Erdal Özyağcılar Berk Oktay
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.