Yasak Elma'nın Şahika'sından Sadakatsiz bombası! Cansu Dere'nin yerine Nesrin Cavadzade geliyor!

Yasak Elma dizisinde Şahika rolüyle birçok kesimden güzel tepkiler alan Nesrin Cavadzade yeni müjdeyi verdi. Yeni dönemde bir projede yer alıp allmayacağı merak edilen güzel oyuncu sonunda bombayı patlattı.

Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma'nın 4. sezonu finali öncesi dizinin yönetmeni ile yaşadığı problem sonrası gönderilen Nesrin Cavadzade yeni sezon için müjdeyi verdi. Bir dönem aynı dizide rol aldığı Gökhan Alkan ile aşk yaşamaya başlayan Cavadzade, ilişkilerinin devam ettiğini söyledi.

Sadakatsiz dizisi ile görüşmeye başladıklarını ifade eden Nesrin Cavadzade yeni sezonda Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'de yer almaya hazırlanıyor.

Oyuncu Nesrin Cavadzade evlilik sorularına yanıt vermedi

Nişan tebriklerini kabul eden Nesrin Cavadzade doğum gününde evlilik teklifi aldığı iddiaları karşısında basın mensuplarını eleştirmişti. Aile arasında bir nişan töreni tertiplediklerini söyleyen güzel oyuncu sevdiği arkadaşlarını davet ettiğini söyledi.

Nesrin Cavadzade kimdir? - oyuncular.com.tr

Öte yandan yeni sezon için bir projede yer alıp almayacağı da merak edilen Nesrin Cavadzade, gelen teklifleri değerlendirğini söyledi. En kısa zamanda bir karar vereceğini söyleyen oyuncu Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisi ile görüşmeye başladıklarını söyledi.

Nesrin Cavadzade kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu kaç? İşte  Instagram fotoğrafları

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk ile aynı projede yer almaktan mutlu olacağını söyleyen oyuncunun kararı bekleniyor.

Yasak Elma'nın Şahika'sından Sadakatsiz bombası! Cansu Dere'nin yerine Nesrin Cavadzade geliyor! ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Cansu Dere Yasak Elma Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.