Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade kurşunların hedefinde

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma’da Şahika kurşunların hedefi oluyor. Yeni bölümden ilginç detayların geldiği Yasak Elma dizisinde Cansu’nun silahından çıkan kurşunun kime isabet ettiği ortaya çıktı. Peki, Yasak Elma’dan ayrılan o isim kim?

Yasak Elma dizisi 108. bölümle 26 Nisan akşamında FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşurken ilginç detaylar bölümün hemen sonrasında ortaya çıktı. Son bölümde Hasan Ali’nin köşkündeki daveti basan Cansu yanındaki silahı ile etrafa kurşun yağdırdı.

Yasak Elma son bölümünde Cansu, silahıyla önce havaya ateş ederek Çağatay ve Yıldız’a doğru koşarak giderken “Hepsi senin yüzünden oldu. Ben kaybettim, sen de kaybedeceksin” diyerek silahını ateşledi.

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade kurşunların hedefinde

Çıkan kargaşa esnasında herkes bir taraflara kaçışmaya çalışırken Cansu bir kez daha silahını ateşledi. Daha sonrasında ise etrafındaki kişiler tarafından etkisiz hale getirildi. Ancak Cansu’nun silahından çıkan kurşunun hedefindeki isim ise şok etkisi yarattı.

Bir süre kadar öncesinde Yasak Elma dizisinden Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender’in ayrılacağı konuşuluyordu. Kaya karakterinin geri dönüşü ile birlikte Ender’in de senaristler tarafından kalmasına karar verilirken Yasak Elma dizisinde yeni bölümde veda edecek isimde netlik kazanmış oldu.

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade kurşunların hedefinde - Resim : 2

Yasak Elma’da Cansu’nun silahından çıkan kurşun Şahika’ya isabet edecek. Ve böylece Yasak Elma’dan ayrılacak olan isimde Şahika karakterini canlandıracak Nesrin Cavadzade olacak. Cansu’da yeni bölümde hapse girecek ve Yasak Elma’dan ayrılacak olan iki isimde hayranları oldukça üzecek.

 

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade kurşunların hedefinde ile ilgili etiketler Yasak Elma Nesrin Cavadzade şahika cansu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.