Yasak Elma'nın Şahikası Nesrin Cavadzade ile Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan nişanlandı

Rol aldıkları dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan 33 yaşındaki Gökhan Alkan ile 39 yaşındaki Nesrin Cavadzade evlilik yolunda ilk adımı attı. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan oyuncu çift nişanlandı.


Bir dargın bir barışık aşk yaşayan oyuncu Gökhan Alkan, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Nesrin Cavadzade'ye aile bireylerinin gözü önünde akşam yemeği sırasında sürpriz evlenme teklifinde bulunmuş ve 'evet' yanıtını almıştı.

Yasak Elma'nın Şahikası Nesrin Cavadzade ile Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan nişanlandı


''BÖYLE BİR SÜREÇTE DÜĞÜN KONUŞMAYALIM''

Datça tatilinden dönen Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Aile arasında gerçekleşen bir tören ile meslektaşı Gökhan Alkan ile nişanlanan Cavadzade, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


"Benim için de sürpriz oldu" diyen güzel oyuncu, "Ülkemiz yangınlarla boğuşurken bu konuları konuşmak beni üzüyor. Benim yaşadığım tüm sevinçlerin üzerinde bir gölge var şu an. Çok mutsuzum. Böyle bir süreçte düğün konuşmayalım." açıklamasında bulundu.


Yasak Elma'nın Şahikası Nesrin Cavadzade ile Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan nişanlandı ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Nisan Gökhan Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.