Yasak Elma'nın Lila'sına hapis cezası şoku! Polise tehdit sonu olabilir! İşte o iddianame

Yasak Elma dizisinde Lila karakterine hayat veren güzel oyuncu şimdilerde hakkında çıkan son iddialar doğrultusunda hapis cezası ile karşı karşıya kaldı. Dizide uzunca bir süre yer alan güzel oyuncu oldukça fazla hayran kitlesini de peşinden sürüklemişti.

Bir zamanlar Yasak Elma dizisinde sergilediği Lila karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Ayşegül’ün Çınar’ın şimdiler başı belada. Daha öncesinde de uyuşturucu kullanmak ile suçlanan ancak adli kontrol şartıyla serbest kalan Çınar hakkında 6 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bir otelin restoranında gerçekleşen olayda 2’si polis olmak üzere 12 kişinin yaralanırken yaşananların hemen ardından savcılık tarafından başlatılan operasyonda ilk iddianame hazırlandı.

Yasak Elma'nın Lila'sına hapis cezası şoku! Polise tehdit sonu olabilir! İşte o iddianame

Polis memurlarına “Haritadan kendinize yer beğenin” dediği iddia edilen Yasak Elma’nın Lila’sı Ayşegül Çınar için 6 yıl, bir polisin elinden tabancasını alarak tehdit ve küfürler savurduğu iddia edilen Furkan Çalıkoğlu ise toplamda 6 suçtan 22 yıla kadar hapis cezası ile yargılanacak.

Bu iddianame eğer ki kabul edilirse Çınar’ın İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacağı belirtildi.

Yasak Elma'nın Lila'sına hapis cezası şoku! Polise tehdit sonu olabilir! İşte o iddianame - Resim : 2

Yasak Elma dizisinde Lila karakterine hayat veren Ayşegül Çınar daha önceki sezonlarda yapımdan ayrılmış ancak Lila karakterini daha sonrasında Buçe Buse Kahraman canlandırmıştı. Çınar akabinde Yasak Elma’dan sonra hiçbir yapımda görev almadı.

 

Yasak Elma'nın Lila'sına hapis cezası şoku! Polise tehdit sonu olabilir! İşte o iddianame ile ilgili etiketler Yasak Elma hapis lila ayşegül çınar
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.