Yasak Elma'nın Kumru'su sonunda ortaya çıktı! Biran Damla Yılmaz imaj değiştirdi

Baraj dizisiyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan oyuncu Biran Damla Yılmaz, yeni sezonda yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği Yasak Elma dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizisi için imaj değişikliğine giden ve bir süredir yaptığı değişikliği sır gibi saklayan Yılmaz'ın yeni hali büyük beğeni topladı. Genç oyuncunun saçlarındaki değişiklik dikkat çekti. İşte son hali...

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay gibi ünlü isimlerin yer aldığı FOX TV'nin iddialı dizisi Yasak Elma, beşinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Şafak Pakdemir ve Barış Kılıç gibi ünlü isimlerin veda ettiği Yasak Elma'nın, yeni sezonuna dahil olan isimlerden biri de Biran Damla Yılmaz olmuştu.


''YENİ DAMLA'YI BEĞENECEK MİSİNİZ?''

Yılmaz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ''Yeni Damla'yı beğenecek misiniz?'' notuyla kapüşonlu fotoğraflarını paylaşarak merak uyandırmıştı. Oyuncunun bu paylaşımı, takipçileri tarafından saçında değişiklik yaptığı şeklinde yorumlanmıştı. Yeni imajını sır gibi saklayan genç oyuncu son halini gözler önüne serdi.

Yasak Elma'nın Kumru'su sonunda ortaya çıktı! Biran Damla Yılmaz imaj değiştirdi

YASAK ELMA'DA YENİ SEZONDA KUMRU SÜRPRİZİ

Medyapım’ın fenomen dizisi Yasak Elma’nın ilk bölümünün 13 Eylül’de seyirciyle buluşması planlanıyor. Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda yalının komşusu Kumru tüm dengeleri değiştirecek. Dizinin ekibine Kumru karakteriyle katılan Biran Damla Yılmaz saç rengini ve imajını dizi için değiştirdi. Yeni imajını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 24 yaşındaki başarılı oyuncu sosyal medyada ilgi odağı oldu. Yılmaz, paylaşımına, ''Merhaba Kumru'' notunu düştü.


Dizide Çağatay’la (Berk Oktay) yakınlaşacak olan Kumru, babası Doğan’la (Murat Aygen) ilikisiyle de “Yasak Elma”ya ayrı bir soluk getirecek. Yeni bölümlerini Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği dizinin ilk 2 bölümü iç içe çekiliyor.


İşte Biran Damla Yılmaz'ın son hali...

Yasak Elma'nın Kumru'su sonunda ortaya çıktı! Biran Damla Yılmaz imaj değiştirdi

Yasak Elma'nın Kumru'su sonunda ortaya çıktı! Biran Damla Yılmaz imaj değiştirdi

 

 

Yasak Elma'nın Kumru'su sonunda ortaya çıktı! Biran Damla Yılmaz imaj değiştirdi ile ilgili etiketler Yasak Elma Biran Damla Yılmaz imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.