Yasak Elma'nın hangi yıldızı aşk yaşıyor?

Yasak Elma'nın hangi yıldızı aşk yaşıyor? Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma’nın beğenilen oyuncusu Tuvana Türkay’ın sosyal medyada paylaştığı bir gönderi ile aşk yaşadığı düşünülmeye başlandı. Yasak Elma'nın hangi yıldızı aşk yaşıyor?

Yasak Elma'nın hangi yıldızı aşk yaşıyor? Yasak Elma dizisinin yıldızı olan Tuvana Türkay gündemde bomba gibi aşk iddiası ile konuşulmaya başlandı. Yasak Elma’nın güzel oyuncusu Tuvana Türkay Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile olay oldu.

Erdem Özün'e kaptırdı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre Özün, Türkay'la paylaştığı bu kareyi hemen silip hesabını gizledi.İş adamıyla ilişkisini sır gibi saklayan Tuvana Türkay, önceki gün Londra'da yaşayan aşkının yanına gitti. Bu arada Türkay 30, Özün ise 34 yaşında...

 Yasak Elma'nın hangi yıldızı aşk yaşıyor?

Aşkını gizli tutuyor!

Birkaç gündür İngiltere'de Erdem Özün'le gezen Türkay, Instagram'da aşkıyla paylaşım yapmaktan kaçınıyor.

Yasak Elma'nın hangi yıldızı aşk yaşıyor? ile ilgili etiketler Yasak Elma Yasak Aşk Tuvana Türkay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.