Yasak Elma'dan Giden Gidene! Ünlü Oyuncu Ayrılıyor Kazan Kaynıyor! İşte O Yakışıklı Oyuncu

Ekranların sansasyonel dizilerinden biri olan Yasak Elma’da sular bir türlü durulmuyor. Sezon finalinde Şahika karakterinin diziden ayrılmasından sonra bir depremde Çağatay’da yaşandı. Oyuncunun bir başka dizi ile anlaştığı iddia edildi.

Ünlü ve yakışıklı oyuncu Berk Oktay bir türlü paylaşılamıyor. Savaşçı dizisinde göstermiş olduğu performans ile kısa zamanda şöhret basamaklarını tırmanan Oktay daha sonrasında FOX TV’nin reyting rekortmeni dizilerinden Yasak Elma’ya transfer olmuş ve Çağatay karakterini canlandırmaya başlamıştı.

Savaşçı dizisinde yaşanan anlaşmazlıklar neticesinde projeye kısa zamanda veda eden Berk Oktay, büyük bir sürprizin altına imzasını atarak Yasak Elma’ya geçmesi onun ne kadar doğru bir karar verdiğinin de göstergesi haline geldi.

Yasak Elma'dan Giden Gidene! Ünlü Oyuncu Ayrılıyor Kazan Kaynıyor! İşte O Yakışıklı Oyuncu

Oktay’ın diziden ayrılmasından sonra Savaşçı’da yaşanan büyük deprem diğer oyuncuları da kaosa sürükledi. Ancak yeni sezon öncesinde Yasak Elma’nın kadrosunda olan Oktay için yeni bir ayrılık iddiası daha ortaya atılması şaşkınlık yarattı.

İddiaları Yalanladı!

Geçtiğimiz günler içerisinde bir AVM çıkışında görüntülenen Berk Oktay’ın, Yasak Elma’dan ayrılacağı yönündeki haberlere oyuncudan jet yalanlama geldi. Oktay büyük bir ipucu vererek dizide başka ayrılıkların yaşanacağını ancak kendisinin yeni sezonda ekranlarda kalmaya devam edeceğini söyledi.

Yasak Elma'dan Giden Gidene! Ünlü Oyuncu Ayrılıyor Kazan Kaynıyor! İşte O Yakışıklı Oyuncu - Resim : 2

Daha öncesinde sosyal medyada çıkan iddialarda Berk Oktay’ın Yasak Elma dizisinden ayrılarak Kılıç Timi’ne geçeceği iddia edilmişti.

Yasak Elma'dan Giden Gidene! Ünlü Oyuncu Ayrılıyor Kazan Kaynıyor! İşte O Yakışıklı Oyuncu ile ilgili etiketler Yasak Elma Berk Oktay çağatay
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.