Yasak Elma'dan akıllara zarar bir haber geldi! Öldü sanılan o karakter geri dönüyor! İşte o sinyal!

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Fox Tv dizisi Yasak Elma'dan akıllara zarar bir haber geldi. Öldü sanılan karakterin geri dönüş haberi anında sosyal medyada yankı buldu. Dizinin izleyenleri, son bölümde ortaya çıkan detayla birlikte öldü diye bilinen o karakterin geri dönüşünü kutluyor.

Yasak Elma 5 sezondur izleyenlerine her türlü duyguyu yaşatan bir dizi oldu. Yeni sezonla birlikte diziye veda eden pek çok oyuncunun yerine onlaraı aratmayacak transferler yapıldı. Sürpriz ölüm sahneleri ve vedalarla canı sıkılan dizinin izleyenleri, son bölümde ortaya çıkan bir detayla heyecanlandı.

Yasak Elma'nın 114. bölümünde borçlarından kurtulmak amacıyla kendini öldü gösteren Halit Argun'un peşine düşen Ender araştırmalara devam ediyor. Kardeşi Caner ile yaptığı bu araştırmalar sonrası bir ev tespit ediyor. Daha sonra bu eve girdiklerinde camın önünde oturan ak saçlı bir adam görüyorlar.

Yasak Elma Dizisi 113 Bölüm | FOX

Halit Argun Yasak Elma'ya geri mi dönüyor?

Bu sahneyle birlikte Yasak Elma dizisini takip edenler Talat Bulut'un diziye geri döneceği konusunda ümitlendirler. Seyirci tarafından da çok sevilen bir karakter olan Halit'in diziye dönmesi kesinlikle son dönemin en çok konuşulacak olaylarından biri olur.

Yasak Elma Dizisi 114. Bölüm 1. Fragmanı | FOX

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam gibi yıldızların olduğu dizinin oyuncu kadrosunda bilindiği gibi Yasmin Erbil ile Dilan Çiçek de katıldı.

Yasak Elma Dizisi Ender'e yaşıyor haberi gelen kişi kim? | FOX

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan diziye öldü sanılan Halit karakterinin dönmesi sosyal medyada da yankı buldu.

Yasak Elma Dizisi 111. Bölüm 1. Fragmanı | FOX

Talat Bulut'un geri dönmesi konusunda binlerce paylaşım yapan Yasak Elma izleyenleri yakında ortaya çıkacak karakterle birlikte ekran başına kiltlenmeyi bekliyor.

Yasak Elma Dizisi 112 Bölüm | FOX

 

Yasak Elma'dan akıllara zarar bir haber geldi! Öldü sanılan o karakter geri dönüyor! İşte o sinyal! ile ilgili etiketler Yasak Elma Talat Bulut yasak elma halit halit argun geri mi dönüyor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.