Yasak Elma'da Yüzyılın Bombası Patlıyor! Biran Damla Yılmaz Tüyoyu Verdi

İki haftalık aranın ardından yeni bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisi yine herkesi ekran başına kilitledi. Son bölümün final sahnesinde Ömer'in patlattığı silah ile kimin vurulduğu ile ilgili araştırmalar hızlandı. Bugün setten Biran Damla Yılmaz ise asıl tüyoyu verdi.

Pazartesi akşamları Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma 5 sezon boyunda reytinglerin zirvesinde yer almayı bildi. Ayrılıkların yaşandığı dizinin son bölümünde Kumru ve Çağatay'ın evini basan Ömer'in patlattığı silah ile kim vuruldu merak edildi.

Yasak Elma'da Yüzyılın Bombası Patlıyor! Biran Damla Yılmaz Tüyoyu Verdi

Yıldız'ın boşanma kararına evet demesi ile Çağatay ile Kumru evlilik hazırlıklarına hız verdi. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Kumru'nun gelinlik giydiği görülüypr. Çağatay ve Kumru'nun düğün sahneleri çekiliyor.

Biran Damla Yılmaz’ın çekimler sırasında instagram hesabından yaptığı bir paylaşım izleyiciyi heyecanlandırdı. Setten paylaşım yapan oyuncu gelinlikle görülüyor. Yasak Elma’da ‘Kumru’ karakterini canlandıran oyuncunun paylaşımına düştüğü, ‘Yüzyılın bombası patlamadan hemen öncesini çekiyoruz’ notu izleyiciyi meraklandırdı.

Yasak Elma 128. bölümde Yıldız ile Kumru'nun babası Doğan'ın evlendiği görülüyor. Ancak Biran Damla Yılmaz'ın yüzyılın bombası dediği olay bu düğün mü yoksa başka bir sürpriz mi olduğu henüz belli değil.

Ayrıca, Yıldız ile Doğan’ın evliliğine, Doğan ile ilişki yaşamak isteyen Ender’in tepkisi ne olacak? Hepsinin cevabı için izleyici şimdiden 24 Ocak Pazartesi akşamını iple çekmeye başladı.

 

Yasak Elma'da Yüzyılın Bombası Patlıyor! Biran Damla Yılmaz Tüyoyu Verdi ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.