Yasak Elma'da Yaprak Dökümü! Kılıç Timi Onunla Can Buluyor! İşte Son Kurban

Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Yasak Elma dizisinden kötü bir haber daha geldi. Geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapan dizide Şahika şokundan sonra bir ayrılık daha yaşanmasına gündemde. O isim ise yeni başlayacak olan Kılıç Timi’nde görev alacak

FOX TV’nin entrikalar ile dolu olan dizisi Yasak Elma, sezon finali yapmasına rağmen oyuncularını bir bir kaybetmeye devam ediyor. Son olarak Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılmasından sonra bir oyuncu daha veda etmeye hazırlanıyor.

Sezon finali öncesinde Yasak Elma’dan ayrılan iki isim Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade olmuştu. Ancak daha sonrasında yeni bir dizi ile anlaştığı söylenen ve Zehra karakterine hayat veren sevilen oyuncu Şafak Pekdemir’de bunlardan birisi olmuştu. Daha sonraki dönemde ise diziye ikinci kez karılan Barış Kılıç ve Erdal Özyağcılar’da Yasak Elma’nın son kurbanı oldular.

Yasak Elma'da Yaprak Dökümü! Kılıç Timi Onunla Can Buluyor! İşte Son Kurban

Asıl bomba ise Yasak Elma’da Çağatay rolünü canlandıran Berk Oktay’dan geldi. Önceki sezonda Savaşçı dizisinin final yapması ile Yüzbaşı Kağan Bozok karakterini canlandıran Oktay jet hızıyla Yasak Elma’ya transfer olmuştu.

Tam da ne olduysa bu dönemde sonra gerçekleşti. Savaşçı dizisinin finalinde Albay Kopuz, Kılıç Timi’nin artık Orta Asya’da görev yapacağını söyleyerek yeni bir dizi için müjdeyi vermesi sonrasında ortalık yeniden karıştı.

Yasak Elma'da Yaprak Dökümü! Kılıç Timi Onunla Can Buluyor! İşte Son Kurban - Resim : 2

Kulislerden gelen son iddialarda Berk Oktay’ın Yasak Elma’dan ayrılarak Kılıç Timi dizisinde Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli ile başrollerde olacağı ifade edildi.

Yasak Elma'da Yaprak Dökümü! Kılıç Timi Onunla Can Buluyor! İşte Son Kurban ile ilgili etiketler Yasak Elma Savaşçı Berk Oktay yüzbaşı kağan bozok kılıç timi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.