Yasak Elma'da şok ifşa! Hasan Ali ile Şahika evleniyor mu?

FOX TV ekranlarının fenomen dizilerinden Yasak Elma’da olay sahne Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece tarafından ifşa edildi. Peki, Yasak Elma’da Hasan Ali ile Şahika evleniyor mu?

FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece’nin sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraf skandalları da beraberinde getirdi. Sevilen dizinin senaryosundan bir sayfa yayınlayan Ece, Yasak Elma’daki çok önemli bir ifşa etmeden yapamadı.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece yeni bölümle ilgili bomba bir detayı farkında olmadan ifşa ederken bu anlar izleyenlerde büyük bir şok etkisi yarattı. Yasak Elma dizisinin Yıldız Kuyucu'su Eda Ece'nin Instagram profilinden paylaştığı fotoğrafa yoğun bir ilgi vardı.

Senaryodan bir sayfa yayınlayan Ece, dizideki önemli bir olayı istemeden açık etti. Dizide Hasan Ali Kuyucu (Erdal Özyağcılar) ve Şahika'nın (Nesrin Cavadzade) evleneceği ifşa oldu.

Yasak Elma'da şok ifşa! Hasan Ali ile Şahika evleniyor mu?

Peki bu evlilik nasıl gerçekleşecek? Ender elindeki görüntülerle Hasan Ali'yi cinayete teşebbüs suçuyla tehdit edecek ve evlenip hisselerin bir kısmını üzerine almak isteyecek. Çaresiz teklifi kabul eden ve Ender'le evleneceğini sanan Hasan Ali yine oyuna gelecek.

Şahika ile evlendiğini gören Hasan Ali 1 gün içinde boşanmak için harekete geçse de çabaları boşa çıkacak.

Yasak Elma'da şok ifşa! Hasan Ali ile Şahika evleniyor mu? ile ilgili etiketler Yasak Elma Eda Ece hasan ali şahika
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.