Yasak Elma'da Şahika Geri Dönüyor! İşte Yeni Sezonun Sansasyonel İsmi

Sezonun en flaş dizilerinden Yasak Elma’da Nesrin Cavadzade’nin yapımdan ayrılmasından sonra Şahika karakterini kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. Sansasyonel tavırları ile her zaman önde olan Şahika karakteri için yeni bir isim sonunda bulundu.

FOX TV ekranlarında yayınlandığı ilk sezondan bu yana ilgiyle takip edilen Yasak Elma dizinin sezon finalinde büyük ayrılıklar yaşanmış ve bunlar karşısında hayranlarda bu duruma oldukça şaşırmış ve üzüntülerini sosyal medyadan dile getirmişlerdi.

Bunlar arasında Yasak Elma’ya en büyük darbe ise Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’den geldi. Sezon finalinde senaryo gereği ölerek diziden ayrılan Cavadzade sonrasında tüm gözler yeni Şahika’nın olup olmayacağına çevrilmişti. Ve bunun içinde yeni iddialar çoktan ortaya atılmaya başlandı.

Yasak Elma'da Şahika Geri Dönüyor! İşte Yeni Sezonun Sansasyonel İsmi

Baraj dizisinde Nehir karakteri ile adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz ile temasa geçen Yasak Elma dizisi yapımcılarının ilk görüşmeden olumlu sonuç aldıkları iddia edildi. Şimdilik yaz ayları tatil yaparak geçiren Yılmaz’ın başka dizilerden de teklif aldığı ancak Yasak Elma’nın yeni sezon senaryosundan oldukça etkilendiği de belirtildi.

Yasak Elma'da Şahika Geri Dönüyor! İşte Yeni Sezonun Sansasyonel İsmi - Resim : 2

Birçok genç oyuncuya kucak açan ve onların üne kavuşmasında yardımcı olan Yasak Elma dizisinin Biran Damla Yılmaz için de bir fırsat olacağı şimdiden kulislerde konuşulmaya başlandı bile.

Yasak Elma'da Şahika Geri Dönüyor! İşte Yeni Sezonun Sansasyonel İsmi - Resim : 3

Yasak Elma sezon finali ile Nesrin Cavadzade başta olmak üzere diziden ayrılan isimler arasında Nilperi Şahinkaya, Şafak Pekdemir, Barış Kılıç ve son olarak da Erdal Özyağcılar geldi.

Yasak Elma'da Şahika Geri Dönüyor! İşte Yeni Sezonun Sansasyonel İsmi ile ilgili etiketler Yasak Elma Nesrin Cavadzade şahika Biran Damla Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.