Yasak Elma'da Kumru ve Yıldız'ın strateji oyununa Çağatay son verdi! Kumru'nun hamlesi çok konuşuldu

Pazartesi akşamlarını kimseye kaptırmayan Yasak Elma dizisi bu akşam 121. bölümüyle herkesi ters köşeye yatıracak. Dizinin hikayesinin bambaşka bir seyir izlemeye başlayacağı son bölümde Kumru'nun akılalmaz planı da su yüzüne çıkacak. Yıldız'ın boşanmak istediği Çağatay ise yeni hamlesiyle şaşırtıyor.

Yasak Elma 121. bölümü ile yeni bir hikayeye yelken açmaya hazırlanıyor. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz'ın oyunculuk dersi verdiği dizide aksiyon hiç bitmiyor. Son bölümlerde Kumru ile yasak aşkı Çağatay'ın yakalanması sonrası Yıldız'ın planlarını izlediğimiz dizide artık kılıçlar çekildi. Kumru'nun şahitliğinde boşanmak istemeyen Yıldız bambaşka bir plan yaparak Doğan ile yakınlaşmayı deniyor.

Yapımcı Fatih Aksoy'un diziyi 200. bölüme kadar sürdürme kararı alması izleyiciyi mutlu etti. Böylelikle Yasak Elma 6'ncı sezonuyla da entrika ve heyecana devam edecek. Tabi bu kararın alınmasında pazartesi akşamları izleyicinin ilgisi oldu.

Yasak Elma 121. bölüm fragmanı: Çağatay resti çekti, boşayın bu kadından  beni!

Gelelim Yasak Elma'nın 22 Kasım akşamı yayınlanacak 121. bölümüne...

Kumru'nun babası Doğan ile tehlikeli bir yakınlaşmaya girecek olan Yıldız'a sürprizi eşi Çağatay'dan gelecek. Bu yakınlaşmanın farkında olan Çağatay, bu kez kendisi boşanmak istiyor. İzleyiciyi şaşırtan bu isteğin geleceği ilerleyen bölümlerde netlik kazanacak.

Yasak Elma Dizisi Özetleri | FOX

Diğer yandan Kumru ile Yıldız'ın savaşı artık bir strateji oyununa dönüşüyor. Karşılıklı hamlelerin yaşandığı ikili arasında Yıldız, Doğan ile işi götürmeye karar vermişken Kumru'nun akılalmaz planı da tüm dengelei değiştirecek.

Yasak Elma 121. bölümü ile 22 Kasım Pazartesi akşamı Fox Tv'de yayınlanacak.

 

Yasak Elma'da Kumru ve Yıldız'ın strateji oyununa Çağatay son verdi! Kumru'nun hamlesi çok konuşuldu ile ilgili etiketler Yasak Elma Fox TV yasak elma 121. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.