Yasak Elma'da Kumru problemi çözülüyor! Biran Damla Yılmaz diziye veda ediyor!

Fox TV dizisi Yasak Elma seyirciyi her Pazartesi entrikaya doyuruyor. Dizide söylediği yalanlarka artık izleyicinin de sabrını taşıran Kumru Yasak Elma'dan ayrılıyor. Bu akşam yeni bölümü ile Kumru Yasak Elma'ya veda mı ediyor?

Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz'ın başrol oynadığı fenomen Fox TV dizisi Yasak Elma'da izleyicinin de hiç hazzetmediği Kumru'nun geleceği belli oldu. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Kumru'nun geleceği belli olurken ortaya atılan iddia herkesin kafasını karıştırdı.

Son bölümü ile ortalığın iyice karışacağı dizide Doğan'ın Yıldız ile evlenmek istemesi Çağatay'ı hayati bir plan yapmaya zorluyor. Ancak Yıldız'ın Çağatay'ın planlarını bozacak hamlesi de çok konuşuluyor. Diğer yandan yuva yıkan pozisyonda olduğu ve söylediği yalanlar ile Kumru karakteri de hiç sevilmemişti. Yasak Elma Kumru diziye veda mı ediyor? Biran Damla Yılmaz diziden ayrılıyor mu?

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz kimdir? İddialı bir karakter...

Dizide babası Doğan ile Yıldız'ın aşk yaşadığını, otel odalarında buluştuğunu Çağatay'a anlatan Kumru, tekrar onunla birlikte olmak için her yolu deniyor. Çağatay'ı ikna etmek için Kumru'nun her yolu denemesi ortalığı karıştıyor. Ancak dizinin izleyenleri artık Kumru'nun yalanlarından bıktı. Bir an önce Kumru'nun diziye veda etmesi gerekitğini düşünenler bile var. Peki Biran Damla Yılmaz Yasak Elma'dan ayrılıyor mu?

Yasak Elma 119. Bölüm izle | FOX Yasak Elma son bölüm tek parça full izle  video

Biran Damla Yılmaz'ın Yasak Elma'dan ayrılacağı iddiaları sonrası güzel oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi. Ancak bu iddiayı dile getirenler önümüzdeki Yasak Elma bölümlerinde bu gerçekle yüz yüze gelebilir.

Yasak Elma'da Kumru problemi çözülüyor! Biran Damla Yılmaz diziye veda ediyor! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma kumru Biran Damla Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.