Yasak Elma'da Kumru gidiyor! Biran Damla Yılmaz ayrıldı! Yeni isim Ayça Ayşin Turan

Fox TV'nin 5 sezondur izlenme rekorları kıran dizisi Yasak Elma'da Kumru'nun gidişi belli oldu. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Biran Damla Yılmaz'ın diziden ayrılması kesinleşti. Yeni isim Ayça Ayşin Turan olarka duyuruldu.

Her Pazartesi akşamı yayınlanan Yasak Elma'da yeni bir ayrılık haberi konuşuluyor. Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz'ın başrollerinde olduğu dizinin son bölümlerinde Kumru'nun yaptıkları izleyicinin tepkisini çekmişti. Sosyal medyada artık Kumru'nun gitmesi gerektiğini söyleyen birçok paylaşım yapılmıştı. Ve sonunda Biran Damla Yılmaz'ın Yasak Elma'dan ayrıldığı duyuruldu. Kumru'nun yerine gelecek ismin Ayça Ayşin Turan olduğu iddia edildi.

Her bölümüyle heyecan yaratan ve entrikaların bitmediği dizide Biran Damla Yılmaz'ın oynadığı Kumru karakterinin sonu geldi. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan oyuncunun diziden ayrıldığı söyleniyor. Birkaç bölüm fazla çekildiği için oyuncunun ayrılık haberi saklanmış ve koronavirüs bahanesi ile ilginin daha da artırılması hedeflenmiş.

Ayça Ayşin Turan 🕊♥️ shared a post on Instagram: “Meryem, Mavi💙  @aycaaysinturan” • Follow their account to see 3… in 2021 | Ponytail girl,  Beauty girl, Indian girl bikini

Kumru'nun Yerine Ayça Ayşin Turan Geliyor

Kumru'nun gidişi konuşulurken yerine gelecek isim de belli oldu. İddiaya göre geçtiğimiz hafta final yapan Ada Masalı dizisinde Haziran rolüyle başarılı bir performans sergileyen oyuncu Ayça Ayşin Turan Yasak Elma'ya katıldı.

Muhafız'ın Leyla'sı Ayça Ayşin Turan hakkında merak edilenler - Magazin  Haberleri | NTV

Ayça Ayşin Turan'ın Yasak Elma kadrosuna katıldığı haberi ise oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı. Ekranda görmek istekledikleri Turan'dan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak bu iddia doğruysa dizinin zaten yüksek olan reytinglerinde büyük bir çıkış yakalaması bekleniyor.

Yasak Elma'da Kumru gidiyor! Biran Damla Yılmaz ayrıldı! Yeni isim Ayça Ayşin Turan ile ilgili etiketler Yasak Elma Ayça Ayșin Turan Kumru Biran Damla Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.