Yasak Elma'da Korkulan Oluyor! Bir Başrol Oyuncusundan Daha Veda! Erken Final İddiaları

FOX TV’nin iddialı dizilerinden Yasak Elma’da iyice dağılan oyuncu kadrosu izleyenleri de korkutmaya başladı. 5. yeni sezon öncesinde yaşanan son dakika gelişmeleri ile başrol oyuncuları bir bir diziden ayrılırken erken final iddiaları da gündeme geldi.

İlk 4 sezonu ile ekranlarda fırtına gibi esen entrika dolu sahneleri ve oyuncu kadrosu ile ses getiren Yasak Elma, yeni sezon öncesinde yaprak gibi dağılıyor. Son olarak Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılmasından sonra reytinglerin nerelere kadar varacağı şimdiden merak ediliyor.

Son olarak Ender karakterine hayat veren Şevval Sam ise son açıklamasında, Yasak Elma’nın 5. yeni sezonunun da çekileceğini söylemiş ancak kimsenin yerinin garanti olmadığını yineleyerek yeni ayrılıklarının yaşanabileceğinin altını çizmişti.

Yasak Elma'da Korkulan Oluyor! Bir Başrol Oyuncusundan Daha Veda! Erken Final İddiaları

Sezon finali akabinde Yasak Elma’dan ilk ayrılan oyuncular arasında Hasan Ali karakterine hayat veren ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar yer aldı. Yeni sezonda kadroda bulunmayacak isimler yavaş yavaş netleşmeye başlarken bunlar arasında yeni projelere imza atan Barış Kılıç ile Şafak Pekdemir oldu.

Ancak son ismi geçen oyuncu ise Yasak Elma dizisinin demirbaşlarından biri oldu. Ender karakteri ile ilk sezondan bu yana Yasak Elma’da yer alan ünlü isim Şevval Sam’ın da yeni sezonda kadroda düşünülmediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Yasak Elma'da Korkulan Oluyor! Bir Başrol Oyuncusundan Daha Veda! Erken Final İddiaları - Resim : 2

Şevval Sam daha öncelerde gazetecilerle yaptığı kısa bir görüşmede Yasak Elma dizisinin farklı bir senaryo ile geri dönebileceğini söyleyerek ayrılıklara yeni birilerinin katılacağını ve bunun kendisi bile olabileceğini ima etmişti.

Yasak Elma'da Korkulan Oluyor! Bir Başrol Oyuncusundan Daha Veda! Erken Final İddiaları ile ilgili etiketler Yasak Elma Şevval Sam ender
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.